HEJ DAWNO ROBIŁAM ZADANIE I NIE ZALICZYŁO MI :CC POMOCY!
szkoda:(
niewiem jak ci pomóc:confused:
ojojoj to bardzo niedobrze! D:
n iewiem co w takiej sytuacji masz zrobić!
zkontaktuj się morze z misty! to morze pomóc :)
Jhdtxhdurifo5jfjtififufhdhdudydhdhdhdudhxudhxhcufufjfufifkfjfbdjegskrjdyxhcidy
mi też nie dają czekam 3 tydzień nie wiem gdzie jest support a do misty kiedy się napisze to odpisze bot
zachecam do przeczytania mojego komentarza mam nadzieje ze komuś sie spodoba i pomoże dobra zaczynam
Otrzymałem informację od supportu Gamehag'a, że gdy pobiorę ją ponownie i będę kontynuować zadanie ze zdobyciem 11 poziomu zamku, to powinienem otrzymać KD. Wczoraj ukończyłem budowę 11 levela zamku i... nic. Wtedy, kiedy odinstalowałem przez przypadek grę, pisałem jeszcze do suportu Lords Mobile. Odpisali mi, że powinienem się skontaktować z tymi osobami, które zaoferowały to zadanie na Gamehag'u (domyślam się, że tu chodzi o kogoś z ich ekipy, a nie z Gamehag'a). Nie podali mi jednak żadnego e-maila, nie mogę też go znaleźć w internecie. Ktoś pomógłby mi rozwiązać ten problem? W odpowiedziach od Misty wybierając odpowiednie pytania otrzymałem odpowiedź, aby wykonać zadanie jeszcze raz, no ale tak się raczej w Lords Mobile nie da.
Pisze tam jedynie dla nowych osób nie dla tych co mają konto od 2 lat
kiedy wybiera się odpowiedzi u misty to odpowiada zawsze bot
co prawda robiłam to na innej stronie, ale z tego co wiem zadanie powinno się od razu zaliczyć z automatu, jeśli tak się nie stało to raczej przepadło. trzeba być nowym użytkownikiem, jeśli gra była wcześniej instalowana ze źródła innego niż ta strona, to nie uznają i tyle
a mieliście email bo moja kol miała i dostała
nom nom nie lubie tej gry
xDDDDDD po co tonapisałem
A mam pytanie do osób którym nie zaliczyło pobraliscie grę przez aplikację czy poprzez przeglądarkę na telefonie?
może grałaś długo aż 1 lub 2 miesiące ja grałem 6 dni i 22 godz
Mam tak samo nie dało mi kd a robilem to zadanie 9 dni grając codziennie.
Mi też nie chce przyjść KD. Zrobiłam wszystko co trzeba było i KD nie przyszło.Nie wiem co mam zrobić :(
Szkoda , bo dużo czasu poświęciłam na granie w tą gre.:slight_frown:
zachecam do przeczytania mojego komentarza mam nadzieje ze komuś sie spodoba i pomoże dobra zaczynam
Otrzymałem informację od supportu Gamehag'a, że gdy pobiorę ją ponownie i będę kontynuować zadanie ze zdobyciem 11 poziomu zamku, to powinienem otrzymać KD. Wczoraj ukończyłem budowę 11 levela zamku i... nic. Wtedy, kiedy odinstalowałem przez przypadek grę, pisałem jeszcze do suportu Lords Mobile. Odpisali mi, że powinienem się skontaktować z tymi osobami, które zaoferowały to zadanie na Gamehag'u (domyślam się, że tu chodzi o kogoś z ich ekipy, a nie z Gamehag'a). Nie podali mi jednak żadnego e-maila, nie mogę też go znaleźć w internecie. Ktoś pomógłby mi rozwiązać ten problem? W odpowiedziach od Misty wybierając odpowiednie pytania otrzymałem odpowiedź, aby wykonać zadanie jeszcze raz, no ale tak się raczej w Lords Mobile nie da
Dla tych co myślą, że dostaną KD.
Tak działa gamehag:
1.Zgłaszam problem.
2.Dostaję informację, że sprawdzanie zadań i ich akceptowanie od nich nie zależy.
3.Proszę o kontakt z osobą ,od której to zależy.
4. Odpowiedź: "Niestety nie mozemy udzielić informacji".
5. Prosba o to zeby skontaktowali sie w moim imieniu i coś z tym zrobili skoro nie moga mi podać żadnej informacji.
6.Oznaczenie przez support ,że problem został rozwiązany i Ban xd
https://imgur.com/a/zrnon8f https://imgur.com/a/zrnon8f https://imgur.com/a/zrnon8f
Pytanie czy miałeś taki sam nick w Lords Mobile co tu na gamehag-u? Bądź chociaż podobny i czy masz aplikację gamehag na telefonie i to właśnie przez nią pobierałeś tą grę, z przekierowaniem na sklep play, czy inną aplikację tego typu? PS. U mnie wszystko działa i dostałem KD od razu po zbudowaniu zamku na 11 poziom