Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Siema, dziś napiszę trochę o skrótach klawiszowych w minecraft. Widziałem, że jeszcze takiego artykułu nie ma, więc pędzę z pomocą. Do czego one służą? Otóż ułatwią wam grę.
A więc postaram się też trochę opisywać te skróty, czyli po prostu powiem do czego one służą.
Skróty mniej złożone:
Teraz skróty bardziej złożone:
No i to na tyle. Mam nadzieję, że choć ten artykuł przejdzie, a jak tak to może komuś pomoże, lub ułatwi grę w Minecrafta. Przez to, że nie mogę go jeszcze wrzucić napiszę parę zdań o moich wpadkach miłych i gorszych z tymi skrótami.
1.Tak jak mówiłem ALT+F4 wywala was z gry. Sam się na to nabrałem, i potem miałem trochę problemów z ponownym połączeniem serwera, gdyż był on przepełniony.
2.Przez F3+G już wiele razy wykopałem więcej diaxów niż normalnie.
3.Akurat to nie jest skrót, choć to napiszę xd. Przez ,,Q'' straciłem wiele cenniejszych rzeczy lub bloków.
4.No i bardzo lubię używać Lewy Przycisk Myszy craftując różne przedmioty.
Dobra teraz to naprawdę na tyle. Pozdro, Krysteqyt (kanału w razie co nie mam ale nazwy innej nie umiałem wymyślić)