• Zaloguj Zarejestruj

Zbieraj

Nagrody

Społeczność

Jak to działa

Interested in getting rewards for free?
    $5 for every new user with code: EARNWEB5
    Register in browser or download mobile app to redeem your bonus:
    Register Download
    Earnweb QR

vip na gamehag

Zalogowałem się dzisiaj na gamehag i dostrzegłem nową ikonkę nad poziomem doświadczenia po najechaniu na nią kursorem dowiedziałem się że to vip i dzięki niemu mogę dostać więcej expa za wypowiedzi na forum.Moje pytanie jest następujące : co wy o tym vipie sądzicie?

26 marca 2020 20:55 2847
    0

teraz dopiero zauważyłam xDDD

27 marca 2020 11:46 2847
    0

ostatnio zaczołem rozkminiać i stwierdziłem że taki boost do expa za pisanie na forum jest dobry dla osób które chcą dobić 6 poziom ponieważ według mnie nie opłaca się wbijać wyższego poziomu niż 6 bo praktycznie nic się za to nie dostaje, za wbicie 3 poziomu możemy wymieniać kd na interesujące nas nagrody a na 6 możemy wysyłać kd np znajomemu aby pomóc mu uzbierać nagrodę jeśli mu dużo nie brakuje oczywiście później musiał by nam tą kwotę zwrócić

28 marca 2020 14:31 2847
    0

no chyba że któś lubi mieć wyższą rangę to ten boost też mu trochę pomoże

28 marca 2020 14:32 2847
    0

no pewnie tak

1 kwietnia 2020 14:24 2847
    0

vip na miesiąc kosztuje 10 zł jak na razie, jedyne co w tym vipie jest interesujące to że dostaje się skrzynke co miesiąc co z niej wypada nie mam pojęcia, nie jestem wielkim fanem takiego rozwiązania jeśli ktoś ma tego vipa i otwierał skrzynki niech podzieli się tom informacją z resztą społeczności

2 kwietnia 2020 21:07 2847
    0

nikogo nie namawiam do kupna vipa to czy go chcecie zależy od was

2 kwietnia 2020 21:07 2847
    0

Aby skomentować musisz być zalogowany!

Zaloguj się