Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Witam w tym poście chciałbym pomóc dla nowych graczy ;) wybrać postać ^.~ w Margonem A więc tak jeżeli ktoś ma pierwszy raz styczność z margonem lub nie jest pewien kim by się łatwo grało to najlepiej wybrać "Wojownika". A dlaczego dla początkujących i osób nie doświadczonych? Odpowiedź jest prosta Wojownik w margonem nie potrzebuje tzw dobrego eq :) ma dużo zdrowia łatwo się expi na mobach nim :) Hmm a żeby bardziej rozwinąć to :D tak do wojownika są najprostsze umiejętności ;) (Umiejętności zaczynają się od 25 poziomu) z umiejętności dla początkujących najlepiej wybierać zwiększenie zdrowia :) oraz specyfikacje bronią dwuręczną lub jednoręczną + tarcza :) Lecz ja bym polecał broń dwuręczną :) A więc w skrócie Wojownik to najlepsza postać dla początkujących graczy w Margonem ponieważ jest najmniej skomplikowaną postacią wiele mu nie trzeba aby był dobry ;)