39
0/160
Ink_Despin
March 21, 2020 at 06:39 PM
Mnie się z tych skrzyń trafiają takie perełki, że co niektóre nie są już dostępne steamie...
drenn3
March 21, 2020 at 09:22 PM
No bywa xD
Ok, zebrałem się w sobie i napisałem artykuł pt. "momenty, które poruszyły graczy". Nieco chaotyczny, bo pisany w telefonie, jednak będę wdzięczny za waszą ocenę.
Seven9leven
March 21, 2020 at 11:57 PM
Prawdopodobnie już przeszedł bo nie widzę w ocenianiu. Jakaś plaga kopi z eurogamera za to jest od pewnego czasu.
drenn3
March 22, 2020 at 12:16 AM
Tak, przeszedł bardzo szybko, aż się zdziwiłem.
Piovani
March 23, 2020 at 10:29 PM
ja same plagiaty trafiam ale nie pokoi mnie to, że za wiele z nich nie mam punktów. Czyżby przeszły plagiaty ? A ile się czeka na akceptacje od moderatorów? Bo mój przeszedł przez ludzi i zawisł, bo nie mam żadnej info o puktach ani co dalej z nim.
drenn3
March 23, 2020 at 10:48 PM
Za plagiaty i spam nie dostaniesz KD, to sposób administracji na ograniczenie niesłusznego oceniania.
KappaHype
March 24, 2020 at 12:59 AM
Produkcja artykułów zwiększyła się kilkukrotnie przez ostatnie dni, więc trochę dłużej to zajmuje, ale jutro przy herbatce postaram się przebrnąć przez większość z nich :P
Ink_Despin
March 26, 2020 at 03:49 AM
Rany przy tym World of Warships z bonusem ludzie ciągle się pytają jak co wykonywać.
Widać że nie koniecznie umieją korzystać z forum, a właśnie tam trafił mój artykuł o tych zadaniach itp.
https://gamehag.com/pl/forum/t/168464-world-of-warships-bonus-zadania-na-szybko
drenn3
March 26, 2020 at 10:11 AM
Bo takich czasów dożyliśmy, że nikomu nie chce się do czegokolwiek dojść samemu tylko woli mieć podane na tacy.
Ink_Despin
March 27, 2020 at 09:21 PM
Nie ma to jak kilka artykułów-plagiatów w ciągu dnia na poprawę humoru...
Ink_Despin
March 27, 2020 at 10:51 PM
Mam bardzo gorącą prośbę, czy moglibyście spojrzeć na mój artykuł "Poznajmy gierkę: Boris and the Dark Survival". Po porawkach dzisiaj znów go wrzuciłem i został uznany za spam/plagiat. Czasami sam chciałbym widzieć te komentarze twierdzące że to plagiat łącznie z podanym linkiem...
KappaHype
March 28, 2020 at 12:18 AM
Ocenione :) Komentarze same pozytywne ;)
Ink_Despin
March 28, 2020 at 12:29 AM
Dzięki, jednakże czasem naprawdę by się przydała opcja na spoglądanie jakie opinie są na temat artykułu. Nie że widze nick użytkownika żebym go gnoił, tylko widział komentarze, jakie są stawiane zarzuty.
KappaHype
March 28, 2020 at 12:37 AM
Nie jestem pewien czy nadal to tak działa, ale wydaje mi się, że jeżeli na telefonie klikniesz na odrzucony artykuł to możesz sprawdzić jakie były komentarze.
Piovani
March 28, 2020 at 01:37 AM
hmm widze ze moj artykul z lords Mobile przeszedl i dostalam za niego tylko 500 kd. Ludzie komentuja ze jest za dlugi. Czy faktycznie jest za dlugi ?? Czy to poprostu jedna osoba napisala a reszta jak takcy slepi synowie malajskiego osla przybledy tylko dla Expa spamią? Jak bede pisac nastepny artykul to moge jeden rozbic na dwa ewentualnie bo niestety i tak krotko pisalam :D moze zamiast robic 10 punktow to bede rozpisywac jeden na artykul :D no ale ogolnie jak to jest z tą dlugoscia ? mam kilka wizji na jolejne artykuly.
Piovani
March 28, 2020 at 01:39 AM
Ink nikt nie moze w komentarzach wysylac linkow podobno, bo moderatorzy potrafia banowac. Jak dali jako olagiat wstaw jeszcze raz
Ink_Despin
March 28, 2020 at 02:48 AM
No to nie wiem jak komuś udowodnić że jego twór to plagiat. Czyli pisać mam dla przykładu "Plagiat, znalazłem ten tekst na forum Gamehaga itp?".
Piovani
March 28, 2020 at 12:55 PM
ja pisze np PLAGIAT Z WIKIPEDII albo pisze jaka strona bez linku Drenn3 i KappaHype mnie na to wyczulili zeby linkow nie w klejac a jak cos z gamehag to pisze wprost np z kogo skopiowamy i date publikacji daje.
KappaHype
March 28, 2020 at 02:41 PM
500 KD to bardzo dobra nagroda za artykuł. Jeżeli chodzi o jego długość to dobrze, że jest tak obszerny, bo wyczerpujesz temat. Czasem warto podzielić na kilka części, ale zrobienie tego w zły sposób może skutkować, że artykuł wyląduje na forum.
Co do wstawiania linkków - lepiej tego nie robić, bo system może z automatu dać wam blokadę. Możecie po prostu napisać, że artykuł jest plagiatem, a nawet jeżeli ludzie ocenią, że nim nie jest, to artykuł trafi do moderacji i zostanie tak czy siak odrzucony. Ewentualnie pisać tak jak sugeruje Piovanii -> ogólnikowo skąd splagiatowane.
drenn3
March 28, 2020 at 08:52 PM
Ink możesz podejrzeć kto zostawił zły post pod twoim artykułem gdy zostanie on odrzucony.
Wystarczy wejść w powiadomienie o odrzuceniu poprzez apkę i masz pełen dostęp do niego i można nawet napisać post samemu. Oczywiście nikt inny go nie zobaczy. Świetna metoda wyłapywania źle oceniających.
5yerdg67rte
March 28, 2020 at 10:36 PM
Odrzuczcie mój artykuł! Muszę poprawić i zmienić niektóre rzeczy
Ink_Despin
March 29, 2020 at 02:25 AM
Nie ma co, dzisiaj w artykułach miałem niemalże wyłącznie plagiaty z innych prac z naszego serwisu. Myślą że nikt się nie połapie?
drenn3
March 29, 2020 at 11:17 AM
Raczej NIE myślą. Takie czasy, że dzieciaki są nauczone mieć wszystko podane na tacy i to natychmiast. Nie wiedzą co to wysiłek włożony w pracę.
Ink_Despin
March 29, 2020 at 09:46 PM
Kiedyś się to na nich zemści. Jednakże trzeba im przyznać, że to niezłe cwaniaki.
Piovani
April 10, 2020 at 02:28 AM
najlepiej jak jeden artykuł biorą z róznyuch artykułow lub przeplatają kopiuj-wklej z jakimś swoim zzdaniem