MeepCity bo adop me juz robi się NUDNE A meepcity ma lepsze aktualizacje xD
Dla mnie adopt me jest lepsze niż meep city
W mojej opinii z tych dwóch lepsze jest adopt me
lepsze adopt me ale meep city też jest fajne
uwazam ze adopt me bo tam sie wiecej dzieje, ciekawiej jest i masz potrzeby
Adopt me według mnie jest lepsze, można zarabiać prosto, opiekując się zwierzakiem. W grudniu dodaje ono jeżdzenie na łyżwach, co jest bardzo fajne, również podobają mi sie prezenty ;)
meep city i adopt me to fajne gierki zalezy co kto woli ja osobiscie wole mepp city :D
Co prawda nie jestem fanką obu gier,ale naprawdę fajny artykuł,a właściwie porównanie:hugging:!Jeśli ja miałabym wybrać to chyba meepcity,bo mam wrażenie,że na adopt me są strasznie nie miły ludzie,którzy na dodatek się wzajemnie oszukują.
Adopt me lepszy ponieważ jest bardziej ciekawy i można wymieniać się petami i wgl tam są pety a w meepcity nie. W meepcity nudy same
Zdecydowanie w meep city jest fajniej, mam tam super wspomnienia a na adopt me wydaje mi się że jest bardzo nudno, ciągle to samo i jesteśmy zmuszani do czynności jeśli chcemy mieć więcej pieniędzy.
Na meep city możemy robić co chcemy i można często znaleźć fajnych ludzi z Polski albo ciekawe dramy xD
ja: meep city
brat: adopt me
Według mnie adopt me jest lepsze
nie lubie mep city i adopt me. lepsze jest pet symulator
Ja wolę Adopt me bo ma sie zwierzaki, można dorabiać dodatkowe pokoje ( tak, tak można XD)
dla mnie lepsze jest adopt me meep city nie przemawia do mnie ale okay.
meeep city vs adopt me? adopt me
adopt me jest lepsze od meep city