SAM SIE 4E3RTG5Y689IU6YT54R3E
MeepCity lepsze bo Adop me chodzi juz tylko o trade xD
Moim zadnie mepsze adopt me
Także uważam, że adopt me jest bardziej rozbudowane i lepsze
w ogóle oby dwie gry są dla 5 latków
O wiele bardziej adopt me bo jest lepsze
Według mnie lepsze jest adopt me
w sumie nie wiem ale moge powiedżieć że oby dwie gry to jedno wielkie słowo na g nie polecam:confounded::confounded::confounded::confounded::confounded:
meepcity lepsze według mnie
dla mnie adopt bo w meepcity jest mało aktualizacji
Ja tam bardziej wolę adopt me
MeepCity bo adop me juz robi się NUDNE A meepcity ma lepsze aktualizacje xD
jhiedioandmanfk bajf aj dfmn jem pierogi laf nksgjbskjb skjgskhkhf da hfnasf kajfkafj akbj fk akj bakjb nb ak jbfjkab f korwin akabn fjka fkab kajsk jafbklafjbn kafbakfjbakjbfkajfbkaj korwin ljabndfkjab fkjab fkajl konfederacja dfj alfajklbf kjasbnfkajbnfkjnkfak alkfnmashngo;stgoisdgjnopsdign osibn fsoihfasuiohfasbf iaai fab aiufb iafbk jasbf kljasbf jav,fbjas,fvu asj fbhakh aj fjkafvhjasfvj akfgai ufigaf kabf kwhbhkb kab kavfkvfajfbzbvkazshbiafguasfjkaibf fiasgfih wbifgakjb fkavfjgasifalif aufgiluaghil fuihal jajbf alfhoashfi wlefjkasfhuasfbahajkfbvjhfiuasl fuaifukski fgiafkafggikafafilfasiulfa gaufafuigfiguigaufguiaguifiaugfilafgy awli kl aa dka jfahfjafhakjfh llhiafyh fkau fg kaj ghkuagh ak hfjkaf akf v jhfguyyfguygiugikjnlaidn ioahndf ioahfoasifn ps;nfgsiopt i4r6 e5iow4sh foasiuh flasjhflajhfalhouifhoaihf aiojfjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdfogndlfmnkgl;ckvbpkgjp9djkofz o;zk o;g j8oash ffffffffffhioaofh i fasjaiopjfijf oihfoifo shgiojdhgjklhzsouifuic;g][ sdlgo[j skdk;gskl;f j;askfm ;klamf ;amk ;lmgp;giosn likn gnslj bnjk baljfl;a jflikflnaljkfnjkbugjs hg90ipogj psj ios iohmdogmsopjgmopdhjgpioj s 0dopifj paoiuhdf80ahfnjkafhaoifj khawbh foianfaoi faiohdfhfiuadsafofuiasoufb bafip aofioahfoh ajf a fafou webuflabfljanf korwin fjbajkfbaskjfbaskjfboaufbioaufbafbaiufbafbiasbd laj nfklmnoifgsiopj0gofijsogijoigjsdjiogosijdopgijoprjidopgj90digjksd09tguj df,.h.cf]p g]h,p',l df[' sxpom sipngklsn smngpi ndng opijdfop ingojn dfoingm ifm giiduiobnujsbui bjoibhopdjigpdiosopngopngpsoxgx gd chcl;fmiphmniopcfnbpnpb nidfofoun uiofn jhiedioandmanfk bajf aj dfmn jem pierogi laf nksgjbskjb skjgskhkhf da hfnasf kajfkafj akbj fk akj bakjb nb ak jbfjkab f korwin akabn fjka fkab kajsk jafbklafjbn kafbakfjbakjbfkajfbkaj korwin ljabndfkjab fkjab fkajl k
ADOPT ME JEST SPOKO ALE MEP CITY TEŻ JEST SPOKO
oba ale meep city to zyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyycieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ale scammuja w adopt meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee