Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Hej to mój pierwszy artykuł, więc od razu chcę powiedzieć, że może mi nie wyjść jakoś super ten artykuł, przejdźmy do rzeczy...
Dzisiaj chciałabym powiedzieć opinie oraz plusy i minusy gier Adopt me oraz Meepcity. (to jest moja ocena)
1. Ilość akcesorii,ubrań oraz czapek itd.
Meepcity: Na tej grze mamy spory wybór wszelkich ubrań, czapek i innych rzeczy przydatnych do roleplay'ów. Możemy się stać kim chcemy nie zależnie ile mamy robux'ów, możemy być każdym:
np. policjantem,strażą,więziem i nawet ubogim człowiekiem.
Adopt me: Akurat w tej grze jest bardzo mały wybór ubrań, a nowych czapek nie dodają do dziś, jeszcze tak wrócę do meepcity, na mc (meepcity) mamy wybór czapek,akcesorii oraz innych rzeczy ozdobnych, które są stworzone przez innych graczy.
Więc Meepcity dostaje 1 punk czyli Am (adopt me) 0:1 Mc (Meepcity)
2. Wybór rzeczy dla małych dzieci oraz niemowląt
Na meepcity mamy mały wybór artykułów dla niemowląt tutaj zdjęcie (oprócz wszystkich różdżkek i śpiwora):
Na Adopt Me mamy bardzo bardzo wielki wybór rzeczy dla niemowląt:
(niektóre zabawki dla dzieci)
I Adopt me zdobywa punkt! 1:1
3. Różne eventy
Meepcity: eventy na meepcity pojawiają się co roku w halloween i nie ma nic tam specjalnego oprócz:
- zbierania cukierków
- labiryntu
Adopt me: na wspomnianej grze Adopt me eventy pojawiają w Halloween i przed świętami (nie jestem pewna czy jeszcze coś jest) i są bardzo ciekawe:
Halloweenowy event:
- zbieranie cukierków
- za cukierki mogliśmy kupić różne artykuły jak np. wózek dla zwierzaka lub niemowlaka.
Przed świąteczny event:
- rano zamiast iść do szkoły mogliśmy iść na lodowisko i tam zbierać pierniki lub latać na 4 różnych reniferach.
- możemy postawić choinkę i zbierać ozdoby na ulicy zależnie jak jest bardzo warta to tym więcej dostaniemy pierników rano pod choinką
Więc kolejny punkt dla Adopt me! 2:1
4. Budowa domu:
Meepcity: Na tej grze możemy mieć różne rodzaje domów od małego do największego zamku!
na meepcity czasami są aktualizacje i dodają nowe przedmioty i jest o wiele mniej niż na Adopt me
Adopt me: Na Adopt me mamy także wiele rodzai domów, ale budowa wnętrza jest inna niż na meepcity, ponieważ Adopt me ma bardzo dużo przedmiotów, łóżek , kanap , lodówek itp.
Więć kolejny punkt otrzymuje Adopt me! 3:1
Zwycięzcą tego artykułu jest Adopt me!
Adopt me: jest idealne do roleplay'i takich o niemowlętach, zwierzakach i innych o innych wspomnianych rzeczy, lecz ma mało ubrań jak i akcesorii.
Meepcity: jest także idealne do roleplay'i, ale już o życiu licealnym lub nawet zwykłym jest duży wybór ubrań jak też czapek itp.
Dziękuję, że przeczytałaś/łeś ten artykuł! Bardzo pracowałam nad nim <3