Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Hejka. Więc tak, jest dostępnych kilka zadań do wykonania z grą Castle Clash. Wydaje mi się, że wykonałem je poprawnie, a nie dostaje nagród. Jak to robiłem- 1.Zainstalowałem aplikacje mobilną na fonie 2.Zalogowałem w konto 3.W telefonie odszukałem Castle Clash dające nagrodę za wlogowanie się do gry, ściągnąłem, uruchomiłem, nagroda przyszła 4.Doszedłem do rzeczy z innych zadań, które mają dawać nagrody -Obtain 24 Flames from Dungeons to get rewards -Complete 3 Quests to get rewards ale już tych następnych nagród nie otrzymuje... Robię coś źle, czy jak? :/