Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Trudny wybór to kolejna ciekawa i nie nudząca gra od Simplicity Games, która polega na wybraniu spośród dwóch pytań tego czego by się wolało.
np. wypić szklankę płynu do naczyń czy wypić szklankę oleju; nie tyć, ale nie czuć smaku czy czuć smak ale podwójnie tyć.
Gra ma wiele zalet. Główną z nich jest duża ilość pytań oraz możliwość dodawania swoich. Gra się często aktualizuje co jest nam na + ponieważ dostajemy jeszcze więcej pytań. Przeważnie pytania są fajne i ciekawe no ale zależy to też od osób, które je dodawały. Gra nie zajmuje wiele miejsca, więc nie musimy odinstalowywać innych aplikacji by ją pobrać. Minusem jednak jest to, że aplikacja do użytku potrzebuje połączenia z internetem, więc nie pogramy sobie w nią podczas np. jazdy samochodem. Pytaniu można też dać łapkę w górę oraz dół i skomentować. Jest jeszcze coś takiego jak poczekalnia, w której pytanie dodane przez daną osobę musi zdobyć wystarczającą ilość polubień, żeby normalnie być w głównych.
W skrócie:
ZALETY:
- zajmuje mało miejsca
- jest coś takiego jak poczekalnia
- duża ilość pytań
- częste aktualizacje
- możliwość dania łapki w górę oraz w dół i możliwość skomentowania pytania
- można dodać swoje pytania
- można się dowiedzieć jak myśli większość
WADY:
- potrzebny internet
- rzadko, ale jednak czasem są głupie pytania
Moja ocena 4,3/5
Jeśli jest coś o co chcesz zapytać albo po prostu wyrazić swoją opinię możesz napisać w komentarzu :)
Moja opinia: gra się może i nie nudzi, ale jednak są lepsze gry i zajęcia.