Venomgamez
Venomgamez
Gem10
Venomgamez
Venomgamez
Gem10
Venomgamez
Venomgamez
Gem10
Venomgamez
Venomgamez
Gem20
Venomgamez
Venomgamez
Gem31
kadakkvkl89
kadakkvkl89
Gem9
carobigeras
carobigeras
Gem371
adityaggarwal11
adityaggarwal11
Gem20
Atia
Atia
Gem10
mohamedmssader
mohamedmssader
Gem28
Tecna23
Tecna23
Gem28
sofiabatista0988
sofiabatista0988
Gem371
Venomgamez
Venomgamez
Gem10
koli koli
koli koli
Gem3
Henry Quiñones
Henry Quiñones
Gem16
Venomgamez
Venomgamez
Gem10
carobigeras
carobigeras
Gem2
carobigeras
carobigeras
Gem392
Nawaz. Gaming
Nawaz. Gaming
Gem9
Venomgamez
Venomgamez
Gem20
Deszcz

Gem63

SystemGamehag: 6 użytkowników otrzymało Gem40 od Deszczu.
novice rank iconHenry Quiñones: Jak to działa?
AdminSwirfty: Zazwyczaj można znaleźć przycisk wsparcia lub kontaktu na każdej ofercie
novice rank iconLucas cristian: Jak się skontaktować?
novice rank iconMaxim_Lévesque: lol
AdminSwirfty: Możesz potrzebować skontaktować się z pomocą techniczną offerwalla, aby uzyskać więcej informacji
novice rank iconKamilos31: hFg p'
novice rank iconLucas cristian: Cześć, jestem tu nowy. Właśnie pobrałem 2 gry/oferty, ale nie otrzymuję nic po dotarciu do części tej oferty
novice rank iconzocaXD zocaXD: seloko
adept rank icondem.pferd.heisst.horst: Dinkdonk emote (inline chat version)
adept rank iconAtia: blobDance emote (inline chat version)
novice rank iconVenomgamez: Dinkdonk emote (inline chat version)
SystemGamehag: 4 użytkowników otrzymało Gem75 od Deszczu.
novice rank iconJonathan: PepeHands emote (inline chat version)
novice rank iconJonathan: jak zdobyć rangę ucznia
novice rank iconJonathan: ...
novice rank iconJonathan: cześć
adept rank icondem.pferd.heisst.horst: Dinkdonk emote (inline chat version)
adept rank iconAtia: blobDance emote (inline chat version)
novice rank iconwhpo9g1vxsao: Jak nazywa się twój token w języku kryptowalut?
novice rank iconwhpo9g1vxsao: Ktoś proszę pomóż mi
novice rank iconwhpo9g1vxsao: Jak nazywa się twój token w języku kryptowalut?
novice rank iconEluney luana Cardozo: Cześć
novice rank iconJustin Böning: Dog Arrive emote (inline chat version)
SystemGamehag: 2 użytkowników otrzymało Gem83 z Deszczu.
novice rank iconVenomgamez: prime surveys mają kilka dobrych
novice rank iconVenomgamez: na razie spróbuj ankiet
novice rank iconVenomgamez: Ma tendencję do wykrywania nielegalnych lub nieprawidłowych instalacji. Jeśli jesteś na IOS, wierzę, że musisz włączyć śledzenie w ustawieniach lub coś w tym stylu
novice rank iconParadoxm91: Bo jeśli jest jedna rzecz, której nienawidzę ponad wszystko, to wkładanie wysiłku w coś i późniejsze dowiadywanie się, że to na nic k
novice rank iconParadoxm91: Jakby nie śledzić czy coś?
novice rank iconParadoxm91: W jaki sposób zawodzi?
novice rank iconParadoxm91: Mówisz, że oferty zawodzą tak często, jak na innych stronach
novice rank iconKamilos31: VBN (Biblioteka VBN)
novice rank iconVenomgamez: blobDance emote (inline chat version)
AdminSwirfty: Nasze przypadki byłyby dowodowo uczciwe
novice rank iconVenomgamez: pod warunkiem, że nie są tak ustawione jak poprzednie przypadki w gamehag, nigdy nie dostałem od nich nic wartego więcej niż około 0,10 $
AdminSwirfty: Możemy w przyszłości dodać zaktualizowaną wersję skrzynek
novice rank iconVenomgamez: Na gamehag były kiedyś skrzynki, ale nigdy nie były zbyt dobre i wierzę, że zostały usunięte pod nowym zarządem, gdy strona została ponownie uruchomiona
SystemGamehag: 3 użytkowników otrzymało Gem152 z Deszczu.
novice rank iconL: Czy na stronie są skrzynki?
novice rank iconsin comentarios: Już do ciebie napisałem
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne rozdania Klejnotów!
novice rank iconVenomgamez: to ta sama nazwa co moja nazwa gamehag
novice rank iconЧёрный Волк: gfd
novice rank iconsin comentarios: To, aby napisać do ciebie prywatnie
novice rank iconVenomgamez: tak, jestem na discordzie, w czym potrzebujesz pomocy związanej z discordem?
novice rank iconVenomgamez: paradox, niektóre są opóźnione, a oferty zawodzą równie często jak na innych stronach, ankiety nigdy nie zawodzą, chyba że zostaniesz z nich zdyskwalifikowany, spróbuj może tych
novice rank iconsin comentarios: Venom jesteś na discordzie gamehag
novice rank iconParadoxm91: Czy to normalne tutaj? Więc pytam: czy czas potwierdzenia tutaj na ofertę jest trochę dłuższy niż natychmiastowy?
novice rank iconParadoxm91: Hej, jestem tu nowy. Właśnie pobrałem 2 gry/oferty, ale nie otrzymuję nic po dotarciu do części tej oferty
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

49

0/160

WoT - Czołgi do 5 tieru, które warto mieć

InexTheLemon avatar

InexTheLemon

August 24, 2016 at 01:59 AM

WoT - Gra w klimacie II WŚ, w której powoli zdobywamy coraz to lepsze czołgi, niektóre silniejsze, inne słabsze. W tym poście pokażę ci kilka czołgów/niszczycieli czołgów, które radzą sobie bardzo dobrze na polu wirtualnej bitwy, które wyróżniają się swoją jakością. Zaczynamy! Hetzer, Tier 4 - Niemiecki niszczyciel czołgów, o umiarkowanym pancerzu z przodu, zdolnym zablokować pociski o gorszej penetracji. Pancerz boczny i tylny słany i cienki, większość, jak nie wszystkie pociski są w stanie przez niego przelecieć. Świetna siła ognia, zdarza się że niszczymy przeciwnika jednym strzałem z jego potężnego niemieckiego działa. Nie posiada wieżyczki, przez co długo zajmuje jego obrót wokół własnej osi. KV-1, Tier 5 - Czołg sowiecki, ciężki. Porusza się dosyć wolno, posiada pancerz który trudno przebić pierwszymi lepszymi pociskami, nawet z przodu, więc nie radzę atakować go czołgami lekkimi, ponieważ, delikatnie rzecz biorąc, zostanie z ciebie złom. Rosyjska maszyna oferuje także dobrą siłę ognia, kosztem dosyć długiego przeładowania. Matilda, Tier 4 - Czołg brytyjski, w kwestii pancerza sprawa podobna jak u KV-1. Można powiedzieć, że jak na Tier 4, pancerz jest bardzo, bardzo mocny, oczywiście kosztem prędkości. Żeby przebić Matildę, naprawdę trzeba się postarać, i posiadać dobre działo, w przeciwnym razie najlepiej jest uciekać, bo ta maszyna wojenna zmiecie twój czołg z powierzchni mapy. Często można zauważyć ciekawe wymiany ognia, kiedy to 2 Matildy prują do siebie, i próbują się przebić, czasem skutecznie, czasem nie :P PZ III A, Tier 3 - Niemiecki czołg lekki, o słabym pancerzu, dającym za to możliwość osiągania zawrotnych prędkości (50km, 55km max). Działo nie jest zbyt potężne, jednak niemiecka "wyścigówka", to czołg którym przede wszystkim powinno się spotować przeciwników, żeby niszczyciele i czołgi ciężkie mogły w pierwszych minutach gry pokazać siłę swoich dział i wywalczyć przewagę dla swojej drużyny. SU-76, Tier 3 - Rosyjski niszczyciel, ze słabym pancerzem, działem o średnim DMG, ale dosyć dobrej szybkostrzelności. Potrafi rozwinąc prędkość pozwalającą na ucieczkę z pola widzenia czołgom ciężkim i innym niszczycielom. Jest niszczycielem który przede wszystkim dobrze się sprawuje jako dobijacz i sprawca poważniejszego DMG na początku rozgrywki. W rękach dobrego gracza, naprawdę może zdziałać dużo, podobnie jak pozostałe czołgi.
InexTheLemon avatar

InexTheLemon

August 24, 2016 at 02:00 AM

Nie wiem dlaczego, ale popsuł się układ. Mam nadzieję że nie będzie to bardzo przeszkadzać
:)
Rapid avatar

Rapid

August 24, 2016 at 12:28 PM

najlepsze moim zdaniem są czołgi rosyjskie
InexTheLemon avatar

InexTheLemon

August 24, 2016 at 01:48 PM

rosyjskie czołgi mają dobre pancerze
(zazwyczaj)
dolc2 avatar

dolc2

August 24, 2016 at 03:31 PM

KV-1,KV-1s,KV-85 polecam te 3 z TH Rosyjskich tfu ZSRR :P
rafalek001 avatar

rafalek001

August 27, 2016 at 12:22 AM

polecam OI Experimental bardzo dobry piąty tier
AleXoo avatar

AleXoo

August 27, 2016 at 09:39 PM

Zdecydowanie bardzo ciekawy temat i z pewnością przyda się początkującym graczom. Dobra robota :)
11krystek avatar

11krystek

September 4, 2016 at 08:01 PM

KV-1 oraz O-I

Join the conversion by creating an account on Gamehag

WoT - Czołgi do 5 tieru, które warto mieć na forum World of Tanks na Gamehag