Zależy na czym ktoś lepiej umie grać, ja osobiście polecam pc. Gram już trochę na komputerze, i wydaję mi się, że wtedy masz większą kontrolę nad postacią.
Moim zdaniem na pc, bo łatwiej.
Zależy na czy jestes przyzwyczajony do grania w dane gry. Jedni lepiej grają na komputerze inni jednak na playstation lub innych konsolach. Ja osobiście wole grac na komputerze, ponieważ jest mi na nim łatwiej i wygodniej grac ze znajomymi.
Na PC duzo łatwiej sie gra chyba ze masz 30 fps to lepiej na konsoli xD
Jeśli szukasz informacji o tym, ile miejsca na dysku zajmuje Fortnite, dobrze trafiłeś. Rozmiar gry w wersji na PC, PlayStation 4 i Xbox One prezentujemy poniżej.
Liczba gigabajtów do pobrania zależy od platformy. Okazuje się, że najwięcej Fortnite „waży” na Xbox One, a najmniej na PS4. Poniżej szczegóły:
PC: 9,5 GB
PS4: 6,7 GB
Xbox One: 13 GB
moim zdaniem na ps4 i na nintendo swith bo jest wygodnie ja mam nintedo i jestem zadowolony
ps4 fajne i lubie na nim grać
Do tego trzeba podejść indywidualnie. Mi osobiście lepiej na kompie. Co prawda nie mam ps tylko xbox, ale na konsoli nie daję rady nic zbudować. a na pc budowanie to łatwizna.
Na ps4 można na naparzance przyszykować sobie pasek z np. strzelbą
według mnie na pc bo mi się lepiej gra i niewyobrażam sobie grać na ps4
według mnie to lepiej na pc
Mi się ewidentnię gra lepiej na pc nwm jak tobie
Kto na czym woli na padzie czy na myszce i klawiaturze?
Moim zdaniem PC jest lepszy
Moim zdaniem pc jest lepszy bo wszystko się łatwiej robi
pc oczywiscie większa kontrola ruchu
zależy jakiego masz pecka
tylko opanować trzeba na nim granie więc powodzenia
jak zaczynasz to lepiej na ps bo możesz sobie wł lekkiego aim bota a na pc to jak już wiesz jak co działa
Zależy to od Ciebie na czym Ci się lepiej gra. Ja osobiście wolę grać w Fortnite na komputerze.
Ja osobiscie gram na ps4 moim zdaniem jest wygodniej na padzie. Ale jeśli umiesz grać na kompie to chyba lepiej na pc
Jak chcesz ale ja polecam Ci ps