Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Grając w lola spotkałem sporo rodzai graczy ,a oto kilka z nich 1.Flamer Jak sama nazwa mówi toksyczny gracz, który zrzucz winę na innych ,gdy coś mu nie wyjdzie i wszystkich obraża. 2.Afk Człowiek,który jest w grze ale nic nie robi,lub rozłączył się.Istnieją podgatunki Afka np. obiadowy 3.KS!!!! Pomogłeś mu co z tego pisze na cały czat KS!! REPORT!!. Ukryty Flamer 4.Feeder Feeduje ile wlezie ,czasami nie celowo może ma gorszy dzień. 5.Skiner Skinerem nazwałem gracza dla ,którego bardziej od umiejętności liczą się skiny. A jeśli wy znacie inne rodzaje ludzi w Lolu to piszcie w komentarzach