Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Zrobiłam pierwsze zadanie do gry Game of thrones, zrobiłam ładnego screena który pokazywał wszystkie informacje no i się zaczęło. Screena wysłałam trzy raz i za każdym razem pierwsza wiadomość mówiła, że zadanie zostało zaakceptowane, a po parunastu minutach, że zostało sprawdzone ponownie i jednak niezaliczone. Też tak macie że strona robi z was ******? Na jakiego screena oni czekają? W gre nigdy nie grałam, konto jest potwierdzone mailem i zadanie zostało poprawnie wykonane. Z misty nie idzie się dogadać w tym temacie, a cały discord jest po angielsku więc nie ma z nimi kontaktu.