Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
W podziemiach mam tak: Serce ciemność 15 poziom Ekstraktor dusz 15 poziom Trener Gladiador 15 poziom władca poziom 14 ( wystarczający aby z łatwością porobić 400 levele ) Gobliny i trole poziom 5 każdy Komnata Tortur poziom 14 kopalnia złota poziom 13 wehikuł czasu na poziomie 13 obecnie rozbudowuje mi się do 14 levela wejście poziom 13 Na razie chcę rozbudować wehikuł czasu na maksa ale po tym nie wiem za bardzo co zrobić. Proszę o poradę. P.S: Mam 15 poziom kwater robotników