Deszcz

Gem1006

grandmaster rank iconhanfred: Meowdy emote (inline chat version)
adept rank iconTecno Solución: Dance Unique emote (inline chat version)
adept rank iconcherrygrapesoda: awa
adept rank iconjcrbfm: Dance Red emote (inline chat version) Dance Red emote (inline chat version) Dance Red emote (inline chat version) Dance Red emote (inline chat version) Dance Red emote (inline chat version) Dance Red emote (inline chat version)
adept rank iconjcrbfm: Dance Blue emote (inline chat version) Dance Blue emote (inline chat version) Dance Blue emote (inline chat version) Dance Blue emote (inline chat version) Dance Blue emote (inline chat version) Dance Blue emote (inline chat version)
adept rank iconjcrbfm: FeelsRainMan emote (inline chat version)
SystemGamehag: 4 użytkowników otrzymało Gem247 od Deszczu.
novice rank icon🐷🐷🐷: wygrałem dzisiaj rozdanie
adept rank iconcherrygrapesoda: awa
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): 1f42c emote (inline chat version) 1f431 emote (inline chat version) 1f42c emote (inline chat version) 1f431 emote (inline chat version) 1f42c emote (inline chat version) 1f431 emote (inline chat version) 1f42c emote (inline chat version) 1f431 emote (inline chat version)
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): 1fae0 emote (inline chat version)
adept rank iconcronourameshi4: Miejmy nadzieję, że pojawią się wieści od Gamehag, żeby zobaczyć, czy to będzie kontynuowane, czy nie
novice rank iconSelfishGene: Meowdy emote (inline chat version)
SystemGamehag: 6 użytkowników otrzymało Gem173 od Deszczu.
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawanie klejnotów!
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): @giorgi.pirveli Czy byłeś członkiem Discorda Gamehag?
novice rank iconIKOT17: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconsalva_rules: Cat Yes emote (inline chat version)
novice rank iconLumi: Tak, losowania wydają się autentyczne, ponieważ jest 10 zwycięzców i tylko 100 lub mniej uczestników
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Przynajmniej tutaj losowania rzeczywiście mogą cię trafić, to pierwsze miejsce, które znajduję, gdzie losowania wydają się autentyczne
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Nie jest to jasne, ale może mają na myśli zostawienie wiadomości na czacie... po ukończeniu oferty
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Nie jestem tego w 100% pewien... ale jednym z warunków jest wysłanie wiadomości na czacie
novice rank iconLumi: Przydarzyło mi się to chyba 2 razy: wygrałem losowanie, a potem po wielu losowaniach nic, i to mimo że nie robiłem ofert
novice rank iconLumi: A co z losowaniami, które czasami organizują na Discordzie — jeśli nie robię ofert przez ponad tydzień, czy nie otrzymam losowania?
novice rank iconLumi: Teraz tak, dostałem
novice rank iconLumi: Wypełniam ofertę i nie dostaję nagrody 😭🙏
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Deszcz i rozdania GameHag to to, co naprawdę pomaga radzić sobie z tą frustracją
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Obawiam się, że zabieranie ci od czasu do czasu klejnotów jest normalne
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): 1f42c emote (inline chat version) 1f431 emote (inline chat version) 1f42c emote (inline chat version) 1f431 emote (inline chat version) 1f42c emote (inline chat version) 1f431 emote (inline chat version) 1f42c emote (inline chat version) 1f431 emote (inline chat version)
novice rank iconLumi: I kolejna ankieta na Prime Surveys, ale potem zabierają mi klejnoty
novice rank iconLumi: Chociaż zdarzyło mi się raz, że zdobyłem ankietę na Timewall
novice rank iconLumi: Czasami też mam wrażenie, że zapomniałem, że odpowiedziałem w poprzednich ankietach
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania Klejnotów!
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Cherries również działa w nieco dziwny sposób
enchanter rank icongiorgi.pirveli: I w końcu nadchodzi moment, gdy wydaje się, że cię w pewien sposób "znają" i działa to trochę lepiej, ale to zajmuje swój czas
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Lumi: często przydarza mi się to samo, to kwestia nalegania wiele, wiele, wiele razy
enchanter rank icongiorgi.pirveli: a Hanfred jest wystarczająco zręczny, aby to zrobić
enchanter rank icongiorgi.pirveli: mogę się mylić... ale te konta wydają się być obsługiwane przez jedną osobę
enchanter rank icongiorgi.pirveli: te same wzorce, te same godziny, „obaj” niemiecki
novice rank iconLumi: Albo czasami, gdy odpowiadam tak samo jak poprzednim razem
enchanter rank icongiorgi.pirveli: mogę się mylić, ale oba konta (hanfred + dem.pferd) zachowują się dokładnie tak samo
novice rank iconLumi: Czasami już po rozpoczęciu ankiety na CPX odrzuca mnie bez zadawania mi pytań
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Lumi: nadal nalegaj. CPX jest trochę „specjalny”, że tak powiem... ale jeśli nalegasz, przychodzi moment, kiedy zaczynają się pojawiać dla ciebie ankiety
adept rank iconcronourameshi4: Miejmy nadzieję, że Gamehag będzie kontynuowany.
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): Ale co masz na myśli mówiąc „alter ego Hanfreda zniknęło”? Kto jest jego alter ego? Czy to nie jest prawdziwa osoba? A może co masz na myśli?
enchanter rank icongiorgi.pirveli: @birtalan: tak, widziałem dziś Hanfred/Dem.Pferd tutaj... ale odszedł znacznie wcześniej niż zwykle, co jest dość dziwne
novice rank iconLumi: Problem polega na tym, że CPX nie daje mi ankiet i nie umiem ich wypełniać, a theoremResearch nie jest dostępny w moim kraju
enchanter rank icongiorgi.pirveli: @Lumi: Myślę, że jedyne odblokowanie to (albo było) od 2000 klejnotów. To umożliwia dostęp do CPX i kilku innych (nie pamiętam których)
novice rank iconSelfishGene: Meowdy emote (inline chat version)
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): Widziałem dziś też Hanfreda. Dzisiaj ukończył zadanie LoreParty. On codziennie wykonuje to zadanie.
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

50

0/160

Jaką kupić postać

seba7463 avatar

seba7463

September 28, 2019 at 05:38 PM

Jaką kupić postać za 32000 bo chce se kupić ale nwm jaką
Adamica avatar

Adamica

September 29, 2019 at 11:44 AM

Nie wiem nie grałem
marianmistrz avatar

marianmistrz

October 1, 2019 at 05:59 PM

kup granger albo claude
Ooofilipooo avatar

Ooofilipooo

April 14, 2020 at 12:44 PM

suma
Hobit_M4jkel avatar

Hobit_M4jkel

April 16, 2020 at 03:36 AM

nie mogę ci polecić żadnej postaci, bo nie gram w tą grę
Ala111x avatar

Ala111x

April 16, 2020 at 08:26 PM

gram ale nie pamietam nazw tych postaci
Nora_UwU avatar

Nora_UwU

April 24, 2020 at 08:54 PM

jeżeli jeszcze nie kupiłeś to Granger
Suziii avatar

Suziii

April 24, 2020 at 11:22 PM

Kimmy / Lesley
muminka123 avatar

muminka123

May 21, 2020 at 12:02 PM

no chyba normalnie
mikolajklosio1 avatar

mikolajklosio1

May 31, 2020 at 11:31 PM

no ja to nie wiem to nie interesuje mnixjdjdjdnxjenxjekdjwwnewdn
xmenelx avatar

xmenelx

July 9, 2020 at 08:32 PM

celion jest ez chodzisz po mapie przyciągasz wrogów i bombardujesz jak pashą ale możesz też pomyśleć nad właśnie pashą
hasmig1214 avatar

hasmig1214

September 20, 2020 at 08:22 PM

którą chcesz

Jarzbi94 avatar

Jarzbi94

October 13, 2020 at 02:54 PM

Hanabi polecam :)
BraixGamehag avatar

BraixGamehag

November 12, 2020 at 04:29 PM

xd

BraixGamehag avatar

BraixGamehag

November 12, 2020 at 04:29 PM

nwm jak wy ale ta gra to super sprawa

BraixGamehag avatar

BraixGamehag

November 12, 2020 at 04:30 PM

xd misty tu wbila
BraixGamehag avatar

BraixGamehag

November 12, 2020 at 04:35 PM

4yhrgfTQgFRT

BraixGamehag avatar

BraixGamehag

November 12, 2020 at 04:36 PM

XD LOL KOCHAM WAS

BraixGamehag avatar

BraixGamehag

November 12, 2020 at 04:36 PM

XD

BraixGamehag avatar

BraixGamehag

November 12, 2020 at 04:38 PM

moge spamic

BraixGamehag avatar

BraixGamehag

pls ok

BraixGamehag avatar

BraixGamehag

***** mac japierdole
wiktor_stryjewski avatar

wiktor_stryjewski

January 28, 2021 at 02:20 AM

nie wiem nie gralem ale gravwygloda fajnie chyba polecam...!!!???
lubie_plackikksl avatar

lubie_plackikksl

January 29, 2021 at 04:11 AM

Nie wiem
mateusz_wisniewski24 avatar

mateusz_wisniewski24

February 1, 2021 at 12:57 AM

Polecam Khaleeda poniżej link jak nim gram , zapraszam na kanał tam znajdziecie również rozgrywki innymi postaciami Hanabi Bendetta Alucard Cyclops i Hanzo np :) Zapraszam wpisz na YouTube Mobile Legends Wiśnia :)

https://www.youtube.com/watch?v=y9G7BePl8UM
wojciech34511 avatar

wojciech34511

May 2, 2021 at 03:31 PM

gram dosc dlugo i polecam karine (asasin/mag) duzy dmg szybka ja jak sie jeszcze jungluje to nie do pokonanie prawie ja dzieki niej mam juz range ledende

Join the conversion by creating an account on Gamehag