Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Siemka :D.Sprzedaje bronie do Fortnite:Ratowanie Świata za Paysafecard,PayPal,Przelew/Blik,Skrill,SMS, lub przedmioty steam. Cennik:(Przy większych zakupach niższe ceny i bonusy) Broń 130:3zł Broń 106:2zł 200 słońca:4zł 200 wydajnych/utlenionego:2zł Pułapki 130fp:(burty/gazowe) 1zł za 20 sztuk Rzadka dynietnica modowana legacy na wode/nature/energie:10 zł 200 ziół:2zł Pomagam także w obudowaniu i ukończeniu dowolnej burzowej tarczy za 10 zł(dorzucam broń 130 i porady doświadczonego gracza :v). Chętnych i po więcej informacji zapraszam do dodania mnie na discord: GloriousStone #0476 lub pisania w komentarzach Mam ponad 30 potwierdzeń legitności od zadowolonych klientów także bez obaw o scam : )