warto i to bardzo jak lubisz klasyki/nostaligiczne gry
Ja lubię grać np. w mario ale to zależy od ciebie czy lubisz gry w np. 4K czy wystarczą ci pikselowe
Stare gry to najlepsze co jest
oczywiście, że warto! stare gry to coś czego niestety już teraz nie doświadczymy nawet za próbą wielkich starań. mają one całkowicie inną mechanike i wiele innych aspektów, których już nie odzyskamy. stare gry moim zdaniem są lepsze, ale ja jestem taką fanką takich gierek
TAk NA PEWNO STARE GRY GÓRĄ TAK TAK TAK:grinning::grinning::joy::grin::grin::smile::smile::laughing::laughing:
Wiele z nich kojarzy się z nostalgią, inne jako crap, a może są stare gry, w które dopiero zagrałeś? Czy było warto? W tym artykule podzielę się z wami moimi przemyśleniami i doświadczeniem z pewnej gry.
Od kilku miesięcy zacząłem czytać pewien magazyn o grach (Wielu teraz myśli od czego masz internet?), zaciekawiły mnie w nim przede wszystkim artykuły i gry (Może powody czy warto i czy nie warto czytać takie gazety, poruszę kiedy indziej). Gry te nigdy nie należą do nowych, a wiele z nich uznawane są za klasyk. W niektóre z nich gram, a inne sprzedaję na wiadomej stronie. Ostatnio na łamach owego czasopisma dodano klucz do Prince of Persia. Jako, że była to gra mojego dzieciństwa odpaliłem ją od razu i powiem wam jedno było warto, walka jest nadal satysfakcjonująca, a parkour imponujący. Ale to nie recenzja gry tylko moje doświadczenie, więc zapraszam was na drogą część artykułu kilka innych przykładów/przemyśleń. Czy gra do której chcesz wrócić była hitem twojego dzieciństwa? Pamiętaj, że jako dziecko nie zwracałeś uwagi na wiele błędów i jak do niej powrócisz może po prostu zniszczyć twoje pojęcie o grze i co najgorszych przypadkach dzieciństwo. Co mówią teraz o twojej ukochanej grze? Np. gra, którą uwielbiałeś jest teraz szykanowana, teraz masz trzy wyjścia*: -Uwierzyć hejterom - wytłumaczysz sobie, że byłeś dzieckiem. (niezalecane) -Bronić grę, którą ledwo pamiętasz - nie dasz obrażać twoją grę dzieciństwa, oni na pewno się mylą (średnio zalecane) - Zagrać znowu po latach - Wyrobisz sobie obiektywne zdanie (zalecane) Czy warto? Oczywiście, jak napisałem w pierwszej części tekstu, jest to piękna nostalgiczna podróż do świata dzieciństwa. Kiedy najlepiej? W ciągu roku jest wiele premier, więc polecam jego początek, który nigdy nie obfituje w premiery oraz wakacje, które w branży nic nie wychodzi. Dziękuję za uwagę mam nadzieję, że spodobał ci się ten artykuł. :)
aż tak wielkiego hejtu na stare gry nie ma trzeba pamiętać że wtedy zasoby pamięci grafika itp
Wiesz... to już zależy od ciebie możesz grać rzeczywiście w jakieś stare śmieci ale są gry które są wiecznie żywe np. Crash i aż tak wielkiego hejtu na stare gry nie ma trzeba pamiętać że wtedy zasoby pamięci grafika itp. Były gorsze niż w ówczesnych pecetach czy xboksach sam jeszcze gram na swojej konsoli nintendo
warto grać w stare gry bo wiekszość jest mega spoko
ja ostatnio zacząłem grać w GTA III i bardzo dobrze się przy tej starej produkcji bawię :)
warto bo w dziejszych czasach w grach brakuje czasem tego czegoś co lubiło się w starych grach ale to już sprawa indywidualna
starsze gry są pod wieloma względami ciekawsze od obecnych