tak wspominamy stare czasy
myślę że warto, natomiast zależy w jakie ale jest dobry klimacik ;)
tak warto grać w stare gry
tak warto bo wspominamy stare czasy kture graliśmy fajny artykul
tak bo wspominamy stare czasy więc warto
Ze starymi grami jest taki problem, że często bardzo trudno je zdobyć, a jeszcze ciężej uruchomić. Ale tak warto grać w stare gry!
warto grać w stare gry polecam ci np. Pro Evolution Soccer 4 a jak nie masz albo nie kupujesz to tylko demo ale demo też jest fajne bo ja mam demo ;)
warto grać w stare gry polecam ci np. Pro Evolution Soccer 4 a jak nie masz albo nie kupujesz to tylko demo ale demo też jest fajne bo ja mam demo ;)
warto, czasami to dobry sentyment
pewnie tak w zapomnianych gra łatwo jest być prosem np w adoptme każdy ma dobre pety i wg to jest takie se
Wiele z nich kojarzy się z nostalgią, inne jako crap, a może są stare gry, w które dopiero zagrałeś? Czy było warto? W tym artykule podzielę się z wami moimi przemyśleniami i doświadczeniem z pewnej gry.
Od kilku miesięcy zacząłem czytać pewien magazyn o grach (Wielu teraz myśli od czego masz internet?), zaciekawiły mnie w nim przede wszystkim artykuły i gry (Może powody czy warto i czy nie warto czytać takie gazety, poruszę kiedy indziej). Gry te nigdy nie należą do nowych, a wiele z nich uznawane są za klasyk. W niektóre z nich gram, a inne sprzedaję na wiadomej stronie. Ostatnio na łamach owego czasopisma dodano klucz do Prince of Persia. Jako, że była to gra mojego dzieciństwa odpaliłem ją od razu i powiem wam jedno było warto, walka jest nadal satysfakcjonująca, a parkour imponujący. Ale to nie recenzja gry tylko moje doświadczenie, więc zapraszam was na drogą część artykułu kilka innych przykładów/przemyśleń. Czy gra do której chcesz wrócić była hitem twojego dzieciństwa? Pamiętaj, że jako dziecko nie zwracałeś uwagi na wiele błędów i jak do niej powrócisz może po prostu zniszczyć twoje pojęcie o grze i co najgorszych przypadkach dzieciństwo. Co mówią teraz o twojej ukochanej grze? Np. gra, którą uwielbiałeś jest teraz szykanowana, teraz masz trzy wyjścia*: -Uwierzyć hejterom - wytłumaczysz sobie, że byłeś dzieckiem. (niezalecane) -Bronić grę, którą ledwo pamiętasz - nie dasz obrażać twoją grę dzieciństwa, oni na pewno się mylą (średnio zalecane) - Zagrać znowu po latach - Wyrobisz sobie obiektywne zdanie (zalecane) Czy warto? Oczywiście, jak napisałem w pierwszej części tekstu, jest to piękna nostalgiczna podróż do świata dzieciństwa. Kiedy najlepiej? W ciągu roku jest wiele premier, więc polecam jego początek, który nigdy nie obfituje w premiery oraz wakacje, które w branży nic nie wychodzi. Dziękuję za uwagę mam nadzieję, że spodobał ci się ten artykuł. :)
warto i to jak warto polecam gorąco
o warto bardzo warto :sunglasses::sunglasses::sunglasses: