Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Czy ta strona posiada administrację zajmującą się problemami użytkowników czy jedyna pomoc to bot "misty"?? Ja rozumiem, że możecie otrzymywać setki wiadomości dziennie i być może macie za małą obsadę by szybko i skutecznie każdemu odpowiedzieć ale czy to takie trudne, by wyjaśnić mi powód dlaczego nie przyjmujecie zrzutu ekranu z zadania skoro pierwsze zostało zaakceptowane? Mam wrażenie że Wasze odpowiedzi są na zasadzie "kopiuj - wklej" bez względu na to jaki jest problem. Jeśli pytam dlaczego ten konkretny zrzut nie został przyjęty to oczekuję konkretnej odpowiedzi, a nie informacji że mam zły nick, nie zarejestrowałem się poprzez Waszą stronę lub nie spełniłem warunków zadania..