Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Witam opiszę umiejętności Soraki oraz co budować i jak.
Pasywka-Soraka przemieszcza się szybciej gdy biegnie w stronę pobliskich rannych sojuszników.
(Q)Deszcz Gwiazd-Zadaje obr. mag. małym okręgu.
(W)Astralne Natchnienie-Soraka oddaje część swojego życia aby uleczyć sojusznika.
(E)Równonoc-Tworzy fioletowe pole w wybranym miejscu, które ucisza wrogów gdy pole już "wygaśnie" wszyscy wrogowie w nim stojący zostają unieruchomieni.
(R)Życzenie-Soraka lecza siebie i wszystkich sojuszników.
Tutaj są informacje, które możliwe że sprawią iż kupicie tą panię. ;)
Zapraszam do jej zakupu bardzo przyjemnie się nią gra na TOP'ie jak na SUPPORT'cie.
Jako SUPPORT polecam maxować (W) inni maxują (Q).Ja maxuję (Q) gdy gram na TOP'ie. ;)
Na TOP'ie buduje się ją na AS(Attack Speed) oraz LS(Life Steal?).
A na SUPPORT polecam żeby mieć jak największy HEAL dla sojuszników.
Nie próbowałem jej jeszcze na midzie ale jak widziałem jak inni grają np. na Yasuo to za łatwo nie jest. :|
Grałem nią na Lux na TOP'ie, Lux za każdym prawie razem przegrywała ja wyszedłem ze statystykami 4/2 (WIEM MAŁO!) ale to dlatego że poddali w 10 minucie (XD).
Lux zdobyła te 2 KILL'e za pomocą swojego JUNGLER'a który mi gankował 3-4 razy. :D
A mój JUNGLER nie gankował ani razu. :(
To już chyba koniec.
Napsizcie co uważacie o niej, jak wam się nią gra oraz czy chcecie więcej takich artykułów. ;)
Jeżeli ktoś zobaczy jakikolwiek błąd w artykule to z góry przepraszam , ale moja klawiatura nie chce ze mną zbytnio pracować. :/
KONIEC
Cześć!