Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Ta gra to TOTALNA TRAGEDIA... ZERO DYNAMIKI... Gracze którzy mają styl kiwania się i nie lubią podawać tej gry niech nie kupują... Jak ktoś lubi "Ping Pong-a" i lubi podawać i to mu radochę sprawia to nie spróbuje ale jeszcze raz gracze którzy lubią się kiwać i odnajdywali w tym wielką radość w po przednich edycjach NIECH UWAŻAJĄ NA STRATĘ PIENIĘDZY bo będzie to dla nich bardzo denerwujące rozczarowanie...
...Ja wiem że wszystko co nowe potrzebuje czasu... Dlatego piszę po 3 miesiącach grania w tą grę... Rozbiła mnie psychicznie jak zadna inna edycja i dziś wiem że to nie kwestia czasu tylko drybling i kiwanie się w tej grze nie jest już możliwe jak w edycjach po przednich... Grając on line zobaczysz też że zostali przy tej grze już tylko Ping Pongowcy a kiwacze w to nie grają.