napisz do suportu. Choć pamiętaj że nagrody czsem przychodzą dopiero po nawet trzech tygodniach
Pisz to Misty. Ona zawsze pomaga
Napisz do pomocy technicznej ,proste misiek :D
Tylko idioci inwestują w tego typu strony i nie warto wydawac ani centa na te spierdziałe gry znam o wiele prostszy i całkowicie darmowy sposób na darmowe klucze do steam....znacie może symulator ciężarówek? ETS 2 nie wydalem na nią ani złotówki a mam wszystkie DCL z tej gry wraz z oryginałem poświęciłem na to 2 dni :D wiecie ilu pajaców wystawia publicznie swoje klucze aktywacyjne do różnych nowości ? po prostu masakra w ciągu 5 miesięcy uzbieralem w swojej bibliotece poda 200 gier większośc z tych gier to same premierowe z ostatnich 3 lat ...a przypominam nie wydałem złotówki na zakup jakiejkolwiek gry...takie pomysły w zbieranie jakiś dusz baanków czy innych chorych rzeczy jest dla ludzi którzy nie potrafią kompinować i troszkę pomyśleć
najlepiej napisz do supportu wszystko się wyjaśni
podaj jakieś strony z tymi kodami co trzeba wpisać chętnie poszukam
Nie miałem tego problemu.
jak masz jakies problemy to do supporta napisz.
napisz do supportu gamehaga tym razem bo to bylo zadanie ani ezlecenie od innych portali
Czekaj cierpliwie regulamin mowi 31 dni na dostarczenie nagrody.
O prosze to zrzut ekranu od kolegi i mam wielu takich co nie dostaje paysafecard oto skrin
https://zapodaj.net/0ab9b9941ce01.png.html
po co do SUPPORTU pisac? jak odpowiedzi jest zawsze ta sama? a zreszta ile mozna
PROSIĆ SIĘ O SWOJE
to na tym polega zasada tego portalu ta moze takie hasło reklamowe sobie dadza ??
uwaga ludzie karta zamowiona wedle napisu przy zamowieniu wysylka do 24 h ciekawe czekam dam znać
Niekiedy maja opoznienie z zaksiegowaniem