Co mam zrobic gdy zalozylem konto spc i doladowalem za 20 zl i nie otrzymalem nagrody za to zadanie ? Bardzo prosil bym o pomoc
Jeżeli dobrze wykonałeś zadanie to powinni ci przyznać punkty wtedy kiedy dostaną informacje że dobrze to wykonałeś. Paysafecard jest to swiatowy serwis więc może to troche zająć.
Po co więcej takich samych odpowiedzi? Wystarczy jedna.
Zrobilem wszystko poprawnie tylko dalem inny email moze dlatego bo nwm ?
CrystalMag, bo oni tak odpowiadają byle tylko nabić EXP :face_palm:
A to nie powinien być ten sam email? xd
Zanim napiszesz do support upewnij się, że wykonałeś wszystko tak jak powinno - WYKONAJ wcisnąłeś przed doładowanie i zarejestrowaniem się na stronie paysafecard.com, czy spełniłeś wszystkie warunki zadania. Sprawdź jeszcze dokładnie na czym tak naprawde polega zadanie i przeczytaj ze zrozumieniem - często nieporozumienia wynikają z chęci szybkiego i łatwego zarobku, nie czyta się do końca i tak się dzieje (nie mówię, że w tym przypaku). Pozdrawiam :)
Jeśli wykonałeś wszystko OKEJ to powinnieneś w przeciągu 48 godzin dostać nagrodę jeśli nie napisz do supportu. Wytłumacz im swoja sytuacje . Napewno pomoga ;)
Maja na pzyznanie kilka godzin lub dni wiec poczekaj
Jeśli dałeś inny email to może być problem - oni raczej weryfikują to drogą mailową więc...
Napisz do supportu albo do GameHag (XD NA PEWNO CI POMOGĄ) I jaszcze kiedy wykonałęś zadanie to powinni ci przyznać punkty :/ :unamused:
Napisz do supportu lub zobacz czy wszystko zrobiłeś dobrze ;)
jak szybko wbic 3 poziom ? Nie chce mi się czekac i pisac te 3-4 komentarze dziennie da się wbic poziom szybciej? Jak tak to proszę o odpowiedź.
poczekaj kilka dni, ja czekałem około tygodnia i dotałem 1000 punktów
dzisaj zamowiłem kolejny klucz 20 i otrzymałem go po 30 minutach da sie? :) pozdr
W ile czasu nagrodq dojdzie i gdzie dojdzie na e-mail czy gdzie?
tutaj na stronie masz klucz do nagrody
Proszę pamietać o tym, że Gamehag nie jest tylko w Polsce. Może im to trochę zająć :thumbsup:
ja też tak mam juz od 1 mies poprotu straciles psc ;-;