Zaczekaj z czasem dostaniesz
Nadal nic, czekam i czekam, już mijają dwa tygodnie. Nie wiem jak autor tematu.
Ja też czekam już 2 tygodnie ;)
Zamówiłem nagrodę 3 dni temu, no cóż, ciekawe kiedy przyjdzie ;)
ja dostałem w ciągu 2 dni max. CrystalMag12 mam pytanie kiedy ocenią wieksząść artykułów bo ja nie moge pisać, bo 3 to max... Szczerze czekam już 30 dni
Jak to 30 dni? Artykuły są sprawdzane hurtowo, nie wiem kiedy sprawdzą Twoje, pewnie w najbliższym czasie, aczkolwiek nie mam pojęcia. Ja nigdy nie czekałem aż tak długo, 2 tyg max.
No to pozdro... Widzę, że będzie można czekać i czekać. Może w tym czasie sobie na CS:GO uzbieram, o ile w ogóle tymczasowa nagroda dojdzie.
U mnie 9 czerwca mija miesiąc. Nie wiem co jest grane. Raz dostałem po 11 dniach i to był rekord w czekaniu. A teraz ?!
Zamówiłem 4 dni temu. Nadal czekam, ciekawe ile to potrwa ;p
maka12 - 9 czerwca mija miesiąc? Chyba lipca? No chyba, że 9 czerwca miNĄŁ miesiąc. No to jest moja druga nagroda, na którą już czekam 16 dni. Crystal, no to coś czuję, że sobie poczekasz tak jak my... :/
Musisz poczekać inaczej nic z tego nie będzie :)
Teraz bardzo dużo osób zamówiło nagrody z tego co widzę, czyli postoimy sobie w ,,kolejce" ;)
Za 10 dni dam odpowiedź co i jak bo wtedy mija miesiąc. Mam nadzieję że dostatniemy nagrody.
Crystal no wiem, powodzenia życzę. :O
maka, też mam taką nadzieję, że dostaniemy. Mi miesiąc minie 13 lipca, więc jeszcze 2 tygodnie sobie mogę czekać. :/ ehhh
Magdzia dostałem przed chwilą tą z 9 czerwca. Tamtej drugiej jeszcze nie
5 minut później, dostałem drugą
No kochani, moja nagroda już przyszła, 4 dni czekania ;)
czekalem od 13,06 dzis dostalem
Najważniejsze zeby wogule przyszła nagroda