Otóż uzbierałem sobie kamienie dusz 2100 i zakupiłem 750 RP dokładnie w Niedzielę 11 czerwca czyli tydzień temu
I dalej nie otrzymałem pisałem do gamehaga pisałem do misty i nikt nie odpowiada proszę pomużcie mi co mogę jeszcze zrobić
Musisz po prostu czekać i być cierpliwym, ja mam podobnie. Dnia 13 czerwca zakupiłam nagrodę i do dziś jej nie dostałam. Niestety możemy sobie jeszcze tak do trzech tygodni poczekać.
No niestety co poradzić, to moja druga nagroda, a pierwszą o dziwo dostałam w ciągu 25 godzin.
Moja pierwsza nagroda szła około. 2 tygodni. Druga zaś w kilka dni. Różnie to bywa, uwierz mi. Maksymalnie miesiąc sobie poczekasz, wystarczy być cierpliwym :P
Aha dzięki dobrze wiedzieć że nie tylko ja tak mam :)
Czekajcie raz czekalem 21 dni takze
Trzeba byc cierpliwym, mi szybko akurat nagrody doszły ;)
Musisz jeszcze poczekać, maksymalnie do miesiąca.
Szału można dostać, ale przynajmniej ja jestem cierpliwa. xD
Sprobuj sie skontaktowac ponownie. Jesli tego nie zrobia najwyrazniej "sa zajeci" a odpowiedz powinna dojsc w przeciagu kilku dni do kilku tygodni
30 dni jezeli po 30 dniach nie przyjdzie to pisz do nich
No czekamy czekamy, u mnie właśnie już tydzień minął xD
mi przyszło po 3 dniach max, ale może mam farta :D
Trzeba być cierpliwym i czekać
Czyli jak będę odbierać to będę sobie czekać z tego co widzę...
Nie! Nie zniechęcaj się! ;-;
Ja mam dwie w oczekujących..... Jedna od 9 czerwca.
cierpliwość jest ważna... .Więc poczekaj to może trwać nawet miesiąc ale w końcu dostanie a jak nie dostaniesz to wyślij wiadomość na ten link : https://gamehag.com/pl/kontakt
Ile można maksymalnie czekać
maka12 omg, to ja się boję już cokolwiek zamawiać. xd a już 1900 kd mam, więc kolejną chcę wziąć na dniach, tzn wezmę dopiero jak przyjdzie teraźniejsze zamówienie. :/ misio448 - można maksymalnie miesiąc. ^.^
Najgorzej jak nagroda jest szybko potrzebna a tu weź czekaj miesiąc