Ava Асока
Ava Асока
Gem87
jean paul Revert
jean paul Revert
Gem24
Kamiii
Kamiii
Gem35
Arthur Santos
Arthur Santos
Gem227
Chaima Ait Hida
Chaima Ait Hida
Gem297
remiog2000
remiog2000
Gem17,640
Josefa Martins da silva
Josefa Martins da silva
Gem28
fnogaj
fnogaj
Gem3
chiplimatarri
chiplimatarri
Gem8
Melena Fernanda Castañola formada
Melena Fernanda Castañola formada
Gem24
Ava Асока
Ava Асока
Gem28
rafaelsousa05012001
rafaelsousa05012001
Gem8
sanyika20202
sanyika20202
Gem17
hanfred
hanfred
Gem10
hanfred
hanfred
Gem98
Ava Асока
Ava Асока
Gem28
fnogaj
fnogaj
Gem3
Ryan Rahmani
Ryan Rahmani
Gem28
fnogaj
fnogaj
Gem245
Danusia Steidle
Danusia Steidle
Gem28
Pluie

Gem687

novice rank iconAva Асока: mya
novice rank iconDamian Lasek98: ...
novice rank iconAva Асока: miaou
novice rank iconPasierbiczy: Vibin emote (inline chat version)
novice rank iconAva Асока: manger
adept rank iconhanfred: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconaehketfi: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconAva Асока: MIA
SystemGamehag: 7 utilisateurs ont reçu Gem147 de la Pluie.
novice rank iconigorche185: blobDance emote (inline chat version)
novice rank iconManuel pawellek: Oh là là, mes gems n'arrivent encore pas, c'est un peu énervant mais bon, c'est gratuit.
novice rank iconYung Âür: Bonne chance. peepoArrive emote (inline chat version)
AdminSwirfty: Chaque pluie dure une heure
novice rank iconManuel pawellek: combien de temps cela va encore durer
novice rank iconManuel pawellek: Je pense que c'est l'indicateur de pluie en haut.
AdminSwirfty: Quel est le bug de TimeWall ?
SystemGamehag: Rejoignez notre Discord pour des cadeaux quotidiens de gemmes !
novice rank iconDeclan Stewart: Yo
novice rank iconBober40: xd
novice rank iconKzuma840: Jusqu'à quand le bug de Timewall sera-t-il présent ?
adept rank iconhanfred: top
novice rank iconamina Sylla: comment puis-je les retirer ensuite ?
novice rank iconManuel pawellek: ah, il y avait un délai
adept rank iconhanfred: Soit il y a un délai, soit ça ne marche pas du tout, je ferais autre chose ou je contacterais le support de l'offerwall.
AdminSwirfty: Contactez le support du mur d'offres pour plus d'informations
novice rank iconManuel pawellek: Il ne reconnaît pas mon jeu mobile, il ne me donne pas de points.
adept rank iconhanfred: si tu veux tous les points, tu dois bien sûr faire toutes les tâches
adept rank iconAtia: blobDance emote (inline chat version)
novice rank iconisajo.hm07: S'il y a un jeu et que j'ai déjà complété un objectif sur dix, dois-je terminer les autres pour obtenir mes points ?
novice rank iconMaStrone: Salut
novice rank iconManuel pawellek: Et comment sait-il jusqu'où j'en suis ?
novice rank iconManuel pawellek: J'ai besoin rapidement de crédit Steam
novice rank iconManuel pawellek: Qu'est-ce qui vaut plus le coup, les jeux ou les sondages ?
AdminSwirfty: Oui, Gamehag est réel
novice rank iconasemenoh: bonjour 1f642 emote (inline chat version)
novice rank iconManuel pawellek: est-ce que tout cela est réel, donc tout fonctionne ?
novice rank iconManuel pawellek: salut
SystemGamehag: Rejoignez notre Discord pour des cadeaux quotidiens de Gemmes !
novice rank iconNelson: POGGERS emote (inline chat version)
novice rank iconNelson: bonjour à tous
novice rank iconasemenoh: Bonjour à tous
adept rank iconhanfred: Meowdy emote (inline chat version)
adept rank iconfnogaj: Dog Arrive emote (inline chat version)
novice rank iconmarion48: J'ai terminé une tâche il y a 14 minutes et je ne peux toujours pas rejoindre la pluie... encore une fois...
novice rank iconmarion48: Astute Gentleman emote (inline chat version)
novice rank iconuwu.banansas: bonjour
novice rank iconNabil Hcn: salut
novice rank iconNelson: Coucouuuuuu
adept rank iconAtia: blobDance emote (inline chat version)
novice rank iconskyrim.012: Capybara stare emote (inline chat version)
Connectez-vous pour commencer à discuter

44

0/160

Czy warto kupować robuxy?

oskar_olo avatar

oskar_olo

July 6, 2020 at 05:55 PM

tak ale kto chce niech sobie kupi a jak ktos nie chce to nie
Kamik1101 avatar

Kamik1101

July 6, 2020 at 06:31 PM

Zależy. Jeśli chcesz mieć skórki które nic nie wnoszą albo jakieś inne bezsensowne rzeczy w grach możesz kupić. A jeśli chcesz oszczędzać i nie kupować to masz przynajmniej 150 ilorazu inteligencji:upside_down:
Czumak avatar

Czumak

July 16, 2020 at 02:30 AM

Nie kupuj rebuxów, roblox to jest gra nie warta wydawania pieniądzy
Nie polecam :(
bxf4 avatar

bxf4

July 16, 2020 at 01:57 PM

warto kupować np. za 5zł
GAMING_PL avatar

GAMING_PL

July 16, 2020 at 03:02 PM

zalezy, jesli grasz ciagle i ci sie nie nudzi to kupuj
sylwiaplz avatar

sylwiaplz

July 16, 2020 at 05:48 PM

nie bo jest dużo stro za free bez chheatów gdzie wydaje ci je grupa z a zadaniua na ich stronach
sylwiaplz avatar

sylwiaplz

July 16, 2020 at 05:48 PM

więc ja nie polecam
Dawso80 avatar

Dawso80

July 16, 2020 at 07:27 PM

nieeee bo to można zrobić na gamehag
Dawso80 avatar

Dawso80

July 16, 2020 at 07:29 PM

nie opłaca się
Bartek_2000 avatar

Bartek_2000

July 16, 2020 at 08:16 PM

xddd jak chcecie miec robuxy bez wydawania pieniedzy to kupcie builder club za 22 zł xddd
igifes avatar

igifes

July 16, 2020 at 08:30 PM

tak warto bo można kupić fajne rzeczy
Esawaner1 avatar

Esawaner1

July 17, 2020 at 11:45 AM

nie watrto kpowc za chajs ale na gmeag wart

sylwiaplz avatar

sylwiaplz

July 17, 2020 at 04:25 PM

Totalnie nie warto. Lepiej zdobyć
Renkaaa78 avatar

Renkaaa78

July 17, 2020 at 10:20 PM

warto moim zdaniem gra bez robuxow jest fajna ale z nimi jest jeszcze fajniej c;
aniapol123 avatar

aniapol123

July 18, 2020 at 11:24 AM

nie warto

Esawaner1 avatar

Esawaner1

July 18, 2020 at 11:27 AM

Nie Warto kupowac ich jak tu masz za daromo xD
kacperchwalisz522 avatar

kacperchwalisz522

July 18, 2020 at 07:42 PM

nie wartó
himera_mengele_lane avatar

himera_mengele_lane

July 18, 2020 at 08:10 PM

niewiem lol
Deska234 avatar

Deska234

July 19, 2020 at 02:34 PM

Warto kupować, ale jeżeli jesteś cierpliwy możesz zdobyć różne kryształy itd na takich stronach typu gamehag, 400 to wystarczajaco a nawet mniej zeby zrobic ladna postac
rysio12333 avatar

rysio12333

July 19, 2020 at 07:00 PM

to zalezy czy masz zamiar duzo grac w robloxa a z tej strony jest szansa ze zbanuja ci konto za zdobywanie robuxow ze stron

takesweep avatar

takesweep

July 20, 2020 at 01:02 AM

Nie warto masz tu za darmo, więc polecam tutaj zbierać
macioos123 avatar

macioos123

July 20, 2020 at 01:09 AM

Totalnie sie nie oplaca, w porównaniu w innych grach mozna za taką samą cene kupić wiecej
KusiaK_fighter avatar

KusiaK_fighter

July 20, 2020 at 01:11 AM

Nie warto, lepiej zakupic doladowania i wgl
GrimmChill avatar

GrimmChill

July 20, 2020 at 01:17 AM

nie awasrrasd toasaleasdsdgdfgbdcfzgvzgdxhbbbbbbbbbbbbbb
shinyaga avatar

shinyaga

July 20, 2020 at 01:47 AM

Jeżeli masz cierpliwość to nie warto kupywać, jak nie to możesz ale bardziej wtedy ci się opłace czekać na jakąś promocje na steam

shinyaga avatar

shinyaga

July 20, 2020 at 01:48 AM

ja takiej cierpliwości nie miałam więc wydałam 5 zł żeby brakujące uzupełnić

shinyaga avatar

shinyaga

July 20, 2020 at 01:48 AM

Pozdrawiam was!!!!

shinyaga avatar

shinyaga

July 20, 2020 at 01:50 AM

Powiem że jak kupywać to mało jak coś
HugolinaGehA avatar

HugolinaGehA

July 20, 2020 at 02:39 AM

Ja mam Obucks 5 USD mogę się wymienić nawet na 10 zł PayPal bo nie mam nawet jak tego użyć
AlkosMag avatar

AlkosMag

July 20, 2020 at 06:49 AM

Nie wiem ale na pewno Vipa tutaj się nie opłaca dostałem 25 kd z dodatkowej skrzyni i jakas słaba grę w którą nawet nie zagram
Barteq122 avatar

Barteq122

July 20, 2020 at 01:00 PM

spotterka [chyba najdłuższa wiadomość jaka do tej pory do nas dotarła]: Wczoraj na przystanku Żeglarska w stronę centrum około godziny 21 dwóch mężczyzn oraz kobieta awanturowali się i zachowywali w sposób bardzo agresywny. Już zbliżając się do przystanku widać było, jak rozjuszona kobieta wymierza ciosy jednemu z mężczyzn, który próbuje je omijać. Wybiegali oni na ulicę w czasie kłótni, samochody trąbiły próbując ich ominąć, słychać było krzyki i przekleństwa. Na przystanku było dużo osób oczekujących na autobus, wśród Nich Pani z malutkim dzieckiem w wózeczku czy około 11-letnia dziewczynka w pobliżu, która instynktownie przybliżyła się do matki, kiedy bijący się przemieszczali się z miejsca na miejsce. Matka oraz dzieci stały zaraz obok ściany przystanku. Słychać było rozmowy niezbyt przejętych tym gwałtownym zachowaniem osób, które zachowały się, jakby nic się nie wydarzyło. W pewnym momencie przystanek zatrząsł się od naporu osób, które kłóciły się. Stało się to bardzo blisko Pani z wózkiem oraz dziewczynki stojącej obok Niej. Awanturująca kobieta wyglądałam, jakby straciła wszelkie hamulce. Mężczyźni byli bez koszulki. Widać było, że byli dobrze zbudowani. Byli doprowadzeni do granicy wytrzymałości i powoli przestawali się hamować. Nie wiadomo, czego dokładnie dotyczyła kłótnia, ale była tak gwałtowna, że nie wiadomo, co się może zaraz wydarzyć. W pewnym momencie nadjechał długo oczekiwany autobus. Wszyscy zaczęli spieszyć się do wejścia. Wsiadając usłyszałam głos Pani będącej matką niemowlaka. Zwróciła się ona do małej dziewczynki mówiąc: nie martw się, nie zostawię Cię tutaj samej. Powiedziałam do Niej: Niech Pani lepiej weźmie swoje dzieci i wsiądzie do autobusu z Nami. Kiedy drzwi się zamykały, usłyszałam odpowiedź: to nie jest moje dziecko.. To nie jest moje dziecko..
Do teraz nie mogę sobie wybaczyć, że zamiast posłuchać impulsu i nacisnąć guzik stop, wysiąść, pozwoliłam, żeby autobus odjechał. Byłam pewna, że przestraszona jedenastolatka jest córką tamtej Pani. Wszyscy wsiedli, a jedyną osobą, która stanęła w obronie dziecka, była młoda, szczupłej budowy kobieta, która sama miała przecież dziecko w wózeczku! Została Ona sama w centrum bijatyki, w nocy, nie mówiąc o wściekle gryzących komarach.. Zwróciłam się do innego pasażera, który w czasie awantury rozprawiał zawzięcie na jakiś temat, choć stał tuż obok Nas, oraz do kierowcy. Poinformowałam ich, że dzwonię na policję, że tamta dziewczynka nie jest córką kobiety. Wtedy współpasażer powiedział mi, że też się nad tym zastanawiał i nie ma co czekać. Oboje zadzwoniliśmy na policję i wyjaśniliśmy, co się stało. Dziękuję kierowcy za to, że obiecał również poinformować policję o zajściu i czekał chwilę na przystanku, aż wyjaśnię mu, co się stało.
Może to tylko jedna z tysiąca takich sytuacji. Jednak są takie momenty, kiedy sekundy decydują o zdrowiu i życiu innych. Ciekawe, że wiele osób z chęcią pytało i rozmawiało o tym, co się stało, okazując żal... Ale kiedy przyszło reagować na niebezpieczeństwo - jak za ścianą.. Obojętność ludzi w takich chwilach zadziwia. Łącznie z moją, bo nie miałam dość odwagi, żeby zostać na przystanku czy wysiąść przystanek dalej, żeby pomóc. Tchórzostwo i wygodnictwo niewiele różni się od obojętności. Lepiej udawać, że nic się nie stało, póki sprawa nie dotyczy mnie..
Są różne osoby na świecie. Jedni są bardziej agresywni i łatwo wyprowadzić ich z równowagi. Czasem puszczają nerwy, szczególnie jeśli chodzi o różne sytuacje międzyludzkie, związki, zdrady itp. Jednak jeśli przez takie sytuacje cierpią niewinne osoby, to nie da się udać, że nic się nie dzieje. Co można powiedzieć, jeśli przez głupotę dorosłych cierpi dziecko? Proszę i apeluję do innych, żeby rozejrzeli się czasem wokół na potrzeby innych. Jeśli jakimś przypadkiem ta dziewczynka była córką kobiety bez hamulców, to nie są rzeczy, jakie powinna widzieć. To jest niegodziwe. Rodzice, którzy narażają dzieci na taki strach i niebezpieczeństwo powinni być karani. Tyle się mówi o przemocy dorosłych - a ja pytam, jakie dajemy wzorce dzieciom? Czy dajemy im odczuć coś takiego jak moralność, zdrowe bariery, odpowiedzialność? Czy matka, która naraża dziecko na takie sytuacje, jest odpowiedzialna? Jedyną trzeźwo myślącą, wrażliwą na innych i niezwykle odważną kobietą była tam pewna młoda Pani, wyrazy szacunku w jej stronę. Jak na dziwny zbieg okoliczności - ta Pani sama miała pod opieką dziecko w wózku. Nie bądźmy jak skały i ślepcy, kiedy coś się dzieje. Nie stójmy za ścianą. Jeżeli jakimś cudem czytasz to, młoda damo, przepraszam Cię za to, że chociaż jestem dorosłą, młodą osobą, nie byłam tchórzem, żeby zostać i Ci pomóc. Przepraszam Panią z dzieckiem za to, że nie zostałam.
Venusowa avatar

Venusowa

July 21, 2020 at 11:30 AM

Ja mam robuxy z tej stronki, polecam :3
sylwiaplz avatar

sylwiaplz

July 21, 2020 at 11:43 AM

nie warto jest duzo stron ale fajne podales sposoby artykłól fajny ja osobiscie zbieram na strokach ie tylko gamehag i amm ładnego avatara kilka ciuszklów i bloxbuega wiec o kozaak sposobu są nei warfto in my opinion

sylwiaplz avatar

sylwiaplz

July 21, 2020 at 11:44 AM

ale kazdy powinien to przemyslec zamiast wydac a głupote
Klemcia avatar

Klemcia

August 15, 2020 at 12:30 PM

moim zdaniem warto ale nie przesadzaj z tymi robuksami bo późnien będziesz chciał jeszcze więce i wydasz coraz więcej hajsu na robuxy
sowkalotka2 avatar

sowkalotka2

August 15, 2020 at 02:08 PM

nie warto

Skwerix_12 avatar

Skwerix_12

August 15, 2020 at 02:55 PM

Według mnie warto
Melissa_23 avatar

Melissa_23

August 15, 2020 at 03:47 PM

nie warto ale jak sie bardzo chce to mozna kupic :)
dawidosswwww avatar

dawidosswwww

August 15, 2020 at 04:40 PM

ile gracie w cs"a
dawidstary123 avatar

dawidstary123

August 16, 2020 at 02:33 PM

lepiej nie grac w robloxa jedynie bloxburg nie jest tak bardzo pay to win

Join the conversion by creating an account on Gamehag

Czy warto kupować robuxy? sur le forum Od użytkowników sur Gamehag