elo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo elo
Skiny tylko w celu poprawyu wizerunku w grze + kosy dodaja nowe animacji noża poz tym nic
Jeśli sporo się gra i ma wolne jakieś pieniądze można kupić ale czy sie opłaca to nie koniecznie
kto jak woli ja jestemu zdania że nawet lepiej się z nimi gra
tak pół na pół teoretycznie skin zmienia nam tylko wygląd broni/noża ale jest to też oznaką tego że jesteśmy zawansowane graczem
skiny są super da się je zdobyć za darmo i są mega kozackie
zależy, kiedy chcesz kupić skina tylko dlatego , bo jest ładny, to nie polecam
ale skiny w cs:go tanieją i drożeją ,więc jeżeli chcesz dorobić się kilku złociszy to możesz z skinami, ale do tego bardziej polecam skrzynki/pojemniki z naklejkami
zależy... jeśli chcesz kupić skina żeby po prostu nim grać to odpowiedź brzmi nie, ale jeśli chcesz kupić skina trochę sobie pograć po czym go sprzedać. Najlepiej żeby jeszcze zarobić zbliża się jakieś wydarzenie z którym jest związany skin jakiś popularny tik toker wspimina o tym skinie. W takich orzypadkach jego cena rośnie więc zdecydoeanie TAK
Czy powinienem kupować skórki w CS:GO? Każdy gracz ma swoje zdanie… W końcu skórki na rynku są jak kryptowaluty. Może zarówno spaść, jak i wzrosnąć (nawet wiele razy), ale dla urody lub jeśli poważnie podchodzisz do gry, radzę.:face_with_monocle:
Jeżeli masz pięniorzę i chesz troche pixeli do gry to warto a jeśli grasz dla funu to nie polecam
warto a na pewno warto inwestować w różne rzeczy w csie co prawda jest ryzyko jak to inwestowanie ma w zwyczaju ale ja z 4 naklejek ktore byly warte moze z 10 zl teraz sa po 120 min. i troche przyjemniej sie gra jak idziesz na site i sobie mozesz inspektowac broń
jesli chodzi o samą gre to nie, chyba że inwestycja
tylko grafika nie jest to pay to win tylko czysta estetyka
Nie warto, fajnie miec skina ale kupiwac cos wirtualnego to chore
ja tam kupuje i zbieram niebieskie eq
Zależy. Jeśli chce się gry z wyglądami niczym z Cyberpunka, to tak. Jeśli woli się normalne gry, czyli bez skinów, no to nie.
jak kto lubi. jak to mówią, liczy sie skill a nie skin xD, ale jeżeli chcesz dobrze się ''prezentować'' w grze i mieć drip na serwie to jak najbardziej :) xD
Ja mam takie powiedzonko. Skiny skilla nie dają.. Można kupić dla inwestycji, albo estetyki. Warto też dodać, że ludzie grający bez skinów, często są postrzegani jako haxy, bo nie mają nic do stracenia. Głupie myślenie, ale tak jest.
warto może ich cena podrosnąć i możesz sprzedać zapłacisz 2k a dostaniesz może 3k
Moim zdaniem można kupić aczkolwiek nie trzeba. Jeśli chcesz mieć fajnom broń która się wyróżnia to jak najbardziej ja przestaniesz grać csa to można sprzedać.
to zależy coprawda na skinach możęsz zarobić ale nato masz bardzo małe szanse ale skiny możęsz kupować też bo poprostu cie to kręci szczegulnie jeżeli masz dsze kolekcjonera, warto zauważyć też że jest wiele ładnych skinów za grosze.
Jeżeli masz wolne środki to zależy to już od twoich preferencji
Skiny podkreślają twój styl gry i ludzie mogą ci tego zazdrościć więc według mnie warto kupić skint do cs
moim zdaniem warto, poza tym jest wiele ładnych i jednocześnie tanich skinów
tak, warto ponieważ skiny pokzaują wasze bogactwo