omg az mi sie przypomnialo moje stare konto na moviestarplanet. A tak poza tym to bardzo fajny artykul
dzieciństwo, założyłam konto (wiele ich mialam,ale na tym czasem do dzisiaj wejde) styczen 2015. Chociaż czasy w ktorych grałam intensywnie już dawno minęły raz na ruski rok wejdę zobaczyć co się zmieniło - mam tam tyle wspomnień
Bardzo długo grm w msp mam 20 lvl prawie 21 więc polecam grać i kocham
Pamietam jak byłam mlodsza i gralam w msp, podalam komus haslo i konto mi ukradl.. Ale pozniej oddal :D
pamientam to jak sie grało
bardzo ciekawe jestem tu tylko po expa
moj pies zre taktyczny bekon xd no i zapala sie swieczki no bo najprawdopodobniej odpala sie rytuał kręku no i co powiedziecimixdfg no i co z tego xd nwm o co chodzi xd i co dalej muwic nom tak jest o xd jaka wasza jest ulubiona liczba czyrzby 8 czyrzby 9
fajne kiedyś grałam z bff, ale się pokłuciłyśmy i... i już się nie przyjaźnimy ona mnie obraża i cała klasa mnie obraża i wogule nienawidze mojej klasy :)
Jak mozna grac w ten syf materdyjo.
Ja już zapomniałam o msp ale gra nie jest zła jednak kiedyś w nią się grało lepiej przez to że nie ma juz flasha i nie mozna grac na przeglądarce dużo osób zrezygnowało z tej gry i ja też