ejj
jest tu ktoś
mam pytanie gdzie sie wysyła screena ?
robię ci z du garaż kocham lilikilikkjk
powinno automatycznie wbijaç kd
musisz robić zadania do gier, zrobić ss i dać. Po dobie powinni Ci dać, chyba, że zadanie zrobiłaś źle
Po jakim czasie mniej więcej dostane kamienie dusz? za wykonanie questa w Lords Mobile
.
Proszę o pomoc! Napisałem około 20 minut temu artykuł i dalej czekam na swoje 250 kamieni dusz. Mam czekać dalej czy mam je odebrać? Tylko jak odebrać?
PanSmietanka10 nie zawsze otrzymasz kd najpierw jakiś ktoś musi ci ocenić i wystawić swoją opinie czy to plagat/spam jeśli na chama da lub uważa, że to spam i plagat to odrzuca twój artykuł i potem nic nie otrzymujesz a za to osoba co ci oceniła za "prawidłowe prawodobnie sprawdzenie przez system" otrzymuje parę kd chodź ja osobiście nie rozumiem jak ktoś piszę artykuł o grze gdzie nie zaobserwowało się na żadnym artykule o tej grze i nie przepisuje się z wikipedii tylko na swoim doświadczeniu opisuje to i tak jest uznane za spam i plagat a oceniany ocenia na spam i plagat bo nic z tego nie traci a właściciel artykułu traci nie tylko odrzucenie dostaję w zamian to jeszcze cały artykuł zostaję usunięty z jego konta
"sory mam uraze do osoby co oceniła artykuł, że gra town of salem stała się plagatem i spamem"
Ale gdzie wysłać tego screna
też mam z tym problem dopiero zacząłem z tego korzystać