fajna gierka ale teraz mało gram
Rocket League to gra nimy sportowa, jest to połaczenie jakiś wyscigów i może gry piłkarsiej. W grze nie spotkamy niestety polskiej wersji językowej. Gra mi osobisćie bardzo sie podoba i można fajnie pograc z kumplami w wolnym czasie. Tryb matchmaiking mozna grac maksymalnie w 3 graczy, są równiez tryby dla dwóch graczy, oraz solo granie, gdzie gramy 1v1 i nie ma miejsc na błędy, idelanie po ćwiczenia swojej gry właśnie w Rockecie. W grze są dostepne samochody podstawowe, jednak można takze dokupić samochody które kosztują od 2euro do nawet 5euro. Jednak nie dają one nic po za wyglądem, co jest jednak chyba troche słabe, bo kupując oczekujemy jednak czegoś wiecej niż zmiany wyglądu, oczekujemy zeby były one chociaż minimalnie szybsze.
Znajomi spędzili godziny grajac w RL. Mnie osobiscie nigdy dostatecznie nie przekonało...
rocket league to dobra giera
Nudna ale fajna, nie opłaca się jej kupować moim zdaniem.
Ja pobrałem i grałem ale kompa mi skraszowało
Vjwvduwgxuwgdiegfuegdiwhdug1euwgdiegdigwdihejcbiecibsciexuevgsyvgdugiegdcjexvr29e6
Jvhxboechoscrovqdf8
ICA dw2gjn7tyhfhyiiguggfygjjejegryryrefevxuehduehfuevxhevduevzyvduxhshe
Fufyyfyfitdtddffffffffhfdutzfdjgjxgidditutdtststustidfuztidgidtidyidyoftidiydyfoyyoftixgxitxituztxtztsutsutixgxiurzutyopfydoitstid
Jvszjpbojwvzy9avzhivaxgicucggufcyfuffywgyxsixvhvsxi, gvsgiszy8vxey8vyxw9gy8cwd8ywzt8cdettc8yrzgcwy8xy8cwxy8cwzcy8
Tttysuryebsihwbed ug1exfu vet7vxg7x1f7vy7tcg7c1vfvgvhvieudhs6rget w TV v UV uvuegfuu4yuhxuyuyvefryhejahejdhejaaaaaaaaaa co robisz✔️❌❌
UW wyifx8yfaydgshdgdhejfhdhfhdhhfhsbzbxjdjgjzcvcbzl db hyvhfjgalrnxdibvqkeuevjysfvhahshndkcbfqohwsjgjgyqdyj8h