Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Rocket League to gra nimy sportowa, jest to połaczenie jakiś wyscigów i może gry piłkarsiej. W grze nie spotkamy niestety polskiej wersji językowej. Gra mi osobisćie bardzo sie podoba i można fajnie pograc z kumplami w wolnym czasie. Tryb matchmaiking mozna grac maksymalnie w 3 graczy, są równiez tryby dla dwóch graczy, oraz solo granie, gdzie gramy 1v1 i nie ma miejsc na błędy, idelanie po ćwiczenia swojej gry właśnie w Rockecie. W grze są dostepne samochody podstawowe, jednak można takze dokupić samochody które kosztują od 2euro do nawet 5euro. Jednak nie dają one nic po za wyglądem, co jest jednak chyba troche słabe, bo kupując oczekujemy jednak czegoś wiecej niż zmiany wyglądu, oczekujemy zeby były one chociaż minimalnie szybsze.
W grze potrzebne jest troche ulepszej, jednak bardzo fajnie i miło spędza sie przy niej grę, Rocket ma bardzo małe wymagania co napewno dobrze wpływa na tą grę, Osoby którzy nie maja jakiegos super sprzętu mogą sobie w nią bezproblemowo pograć. Myśle ze gra niedługo osiągnie skuces. I bardzo jej tego życzę.