Nie przepadam za takimi grami...
Nienawidze momentów gdy ktoś wszystkich "rozwala" przez kupno jakiegoś przedmiotu, to takie irytujące, a poza tym zabiera przyjemność z gry
jest głupie i nie potrzebne
Tylko niestety większość gier na tym polega
i ciężko być dobry w jakiejś grze bez wydania jakiejś sumy pieniężnej
P2W nie jest dobrym pomysłem
Rozumiem że gry muszą zarabiać tak, ale kiedy musisz zapłacić 200 zł za to żeby np. mieć odblokowane jakieś miejsce to po prostu żal. Nie mam nic do twórców takich gier ale prawie w każdej grze musisz płacić prawdziwymi pieniędzmi
Dla mnie w grach jest mało żeczy, które mogą mnie wnerwić lecz na samej górze znajduje się pay to win i pay to play.
Na początek pay to win wnerwia mnie bo jestem w połowie graczem free to play (kupuje tylko skiny i operacje w cs go). Gry w których ci co wydają duże ilości pieniędzy i dostają boosty lub lepsze bronie to jest szczyt skąpstwa które nie pomaga w żadnim stopniu graczą f2p, któży też kupili tą grę lecz można to wytłumaczyć że firma która zrobiła tą gre musi zapłacić ludzią co ją stworzyli i skądś muszą wziąść pieniądze lecz niestety w sposób p2w.
Moim zdaniem szkoda kasy choć w wielu trzeba się dużo omeczyc jeśli się nie kupi pakietu