Heja ja nowa i niewiem jak zbierać KD a chce sobie kupić vipa na msp a niemam pieniedzy powiecie jak?
Już ci mówię! Kliknij ZDOBĄDŹ masz kilka opcji. Pierwsza opcja na zdobywanie Kamieni Dusz (to kamienie które zdobywasz poprzez właśnie granie w gry) to GRY, Polecają tam róóóóóżne gry które sobie pobierasz, grasz i za zadanie np: ZAGRAJ 3 BITWY W WORLD OF TANKS dostajesz Kamienie Dusz. Druga opcja to ZLECENIA. Pobierasz aplikacje gamehag pobierasz gry na urządzeniu mobilnym, grasz i zdobywasz Kamienie Dusz. 3-cia opcja to MINI GRY. Grasz w mini gry i zdobywasz Kamienie Dusz! Możesz napisać też swój własny artykół na dany temat.... ALE NAJWAŻNIEJSZE! W NAGRODACH Możesz wydawać Kamienie Dusz na wirtualną walutę np: 5010 KAMIENI DUSZ ZA 2010 RP LEAGUE OF LEGENDS.W liście znajomych masz Misty. Jeśli coś ci niedziała lub coś cie ciekawi to do niej napisz!
Hejka, ja też troszkęnowa :/
jeśli ktoś z nowych chce sie coś autentycznie dowiedzieć, to piszcie. mam 34 lata, technik informatyk nie jakiś 10 letni dzieciak, wiec poznałem dobre i slabe gamehag. sam mozolnie zdobywam KD
ja cie nie napisze bo sam jestem tępy w to xd
elllloooo :P jestem nowa tak jak by :P a i powie ktoś jakie są kd ? :P
ja jestem od 2019 a zacząłem zdobywać exp od dziś
kto nowy to mowie, strefa apki na androida codziennie po 20Kd co 2h , oraz gry na pc , reszta nie dziala
Ja mam z tym problem, ale to dlatego że mi sie nie chce XDDD jeśli jakoś ci sie chce zbierać kd to myślę że dasz radę bez problemu
A jak wbijać kryształy dusz i pozom plis pomocy xd
Super! Podoba mi się ten artykuł.
siema kto gra w minecraft