A więc tak, jestem nowa na tej stronie. Czy znajdzie się ktoś chętny i mi wytłumaczy co i jak? Byłabym mega wdzięczna
Już ci mówię! Kliknij ZDOBĄDŹ masz kilka opcji. Pierwsza opcja na zdobywanie Kamieni Dusz (to kamienie które zdobywasz poprzez właśnie granie w gry) to GRY, Polecają tam róóóóóżne gry które sobie pobierasz, grasz i za zadanie np: ZAGRAJ 3 BITWY W WORLD OF TANKS dostajesz Kamienie Dusz. Druga opcja to ZLECENIA. Pobierasz aplikacje gamehag pobierasz gry na urządzeniu mobilnym, grasz i zdobywasz Kamienie Dusz. 3-cia opcja to MINI GRY. Grasz w mini gry i zdobywasz Kamienie Dusz! Możesz napisać też swój własny artykół na dany temat.... ALE NAJWAŻNIEJSZE! W NAGRODACH Możesz wydawać Kamienie Dusz na wirtualną walutę np: 5010 KAMIENI DUSZ ZA 2010 RP LEAGUE OF LEGENDS.W liście znajomych masz Misty. Jeśli coś ci niedziała lub coś cie ciekawi to do niej napisz!
Ładnie napisane pikaczu xD nwm jak sie pisze sry
Na nagrode dlugo sie czekac max 30dni
słabo że aż tyle :flag_pa:
:cactus: Nie czeka się 30 dni, jest napisane ile mają czasu na to :cactus:
nie jest trudno zdobyć kd
Cześć, fajnie stać się użytkownikiem tego forum. Pozdrawiam
Czesc jestem robert i witam
Pytanko, jest akcja do wykonania zainstaluj i otwórz aplikacje. Zrobiłam tak i punktów nie mam. Co zrobić?
Musisz otworzyć te aplikacje, samo zainstalowanie nie wystarczy. W niektóre gry musisz dłużej pograć bo są do niej jakieś zadanka ;d
ale było jedno żeby tylko otworzyć, otworzyłam i ****
ja ci chetnie na priv wytlumacze
wcale nie czeka sie dlugo na nagrody
w ciagu kilku dni daja, a nawet nastepnego dnia
a najwięcej kd to tylko za granie w gry ale zeby dostać trzeba szybko wbic wysoki level a to nie jest proste
nie które gry wymagają poświęcenia masy czasu
niestety ci nie wytłumacze bo sama nie wiem oco chodzi xD
jak ktoś chce poznać zasady to piszcie do mnie wiadomość. jestem tu od czerwca i wiem wszystko.