Nie wiem, tracę już cierpliwość, robiłem ten głupi samouczek 2 razy i nie mam ochoty znowu marnować czasu, robiłem screena pokonując smoka, po pokonaniu smoka, po skończeniu samouczka screen tych wszystkich odfajkowanych, robiłem screen profilu, żaden nie przechodzi, jest ktoś w stanie mi pomóc?
Napisz do misty o odrzucenie screena i napisz swój problem, mi zawsze wtedy przechodzi screen :D
ech mi nie chcą tego zaliczyć nawet poziom mi obniżyli
Ja mam tak samo, że tak powiem kompletna porażka z tym zadaniem :confounded::tired_face::angry::worried:
Tak samo mam, nie wiem co zrobic
A mi zniknelo calkiem zadanie, po wyslaniu 3 poprawnych screenow i ich odrzuceniu.
Mi też nie zalicza, ss zrobiłem po pokonaniu smoka. Po zwycięstwie gdy widać wszystkich pokonanych.
Niestety czasem strona ma problem z zaliczeniem zadań
ja orbiłem to zadanie i tutorial przeszedłem potem już gdy walczysz jeszcze z tą pomocniczką i dopiero następną walkę mozesz wybrać sobie by walczyc gracz kontra gracz jest tam na samym dole w menu gdzie klikasz by zacząć walkę to są dwie opcje jedna play czyli gracz a druga bot i wybierami play gdy już walka się zaczęła robimy screena i gotowe
ile czekaliście na potwierdzenie pierwszego zadania?
ja wlasnie czekam juz z 10 godzin i nie akceptują inee gry to tak ale tą juz nie ;(
ja troche pograłem białym deckiem, zrobiłem screena profilu i mi przyjeli
nie wiem co wy pijecie, ja wysylam ss i normalnie akceptuja
Wystarczy że grasz z byle kim i zrób screena