Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Współpraca kart podczas rozgrywki to kluczowy element, dzisiaj pokaże wam kolejne kilka swietnych połączeń z nowego rozszerzenia. Zapraszam do czytania!
Mag- Stopione odbicie (,,Wybierz przyjaznego stronnika. Przyzwij jego kopię.")
Wojownik - Krwiorodność (,,Przyzwij kopię twoich rannych stronników.")
Kapłan - Mirażysta (OB - ,,Wybierz przyjaznego stronnika. Przyzwij jego kopię 1/1.")
No i tylko żeby jakiś Mag nie użył Palimorfii na Pradawnym ;)
Z rozszerzeniem pojawił się również karta dająca trucizne broni, nie, nie chodzi tu o wzmocnienie ataku broni , ale o nową kartę Łotra - Zatrucie broni, dzięki niej weźmy każdego stronnika za jednego ciosa, nieźle, ale można to jeszcze trochę polepszyć, dzięki znanej już karcie - Nawałnica ostrzy - ,,Zniszcz twoją broń i zadaj obrażenia od niej wszystkim wrogim stronnikom.", a skoro nasza broń będzie miała truciznę, wszyscy wrodzy stronnicy zginą, no chyba że przeciwnik wcześniej wyśle szlama.
No i Dzicz, a w niej sposób dla Łotra, a potrzebna dzika karta to zaklęcie - Trzech na jednego - ,,Wybierz stronnika. Wtasuj 3 kopie jego karty do twojej talii.". Więc tak, najpierw należy mieć aktywny Kryształowy rdzeń i Kaprawe Oczko w talii, następnie należy wysłać pirata, a z talii wyjdzie Oczko, to na nim należy użyć karty Trzech na jednego, a później wysłać jakiegoś innego pirata lub cofnąć do ręki zagranego wcześnie i ponownie go wysłać, wtedy będziemy mieli cztery Oczka 5/5 gotowych do zaatakowania.
Mam nadzieję że miło się wam czytało.
Oczekujcie kolejnego artykułu, napisze go jak tylko ten zostanie dodany :)
Artykuł został w 100% napisany przeze mnie.
Mam nadzieję że nie znaleźliście rzadnych błędów ;)
Zapraszam do czytania poprzedniego artykułu.