unranked rank iconErtannn Orak: Ohayo sekai good morning WORLDD
apprentice rank iconJacob: add min earned to chat  blobDance emote (inline chat version)
apprentice rank iconJacob: hi everyone
unranked rank iconbristybubli: these comments are really inpropient can u stop please as i am a girl ;(
unranked rank icongen.stenny: sure timmy
unranked rank icongen.stenny: 1f604 emote (inline chat version)
unranked rank icongen.stenny: Sure
novice rank iconthe future: Hey
unranked rank icongen.stenny: lol 
AdminSwirfty: Crypto cashouts will be added in the near future 
AdminJoshverd: Vibin emote (inline chat version)
apprentice rank iconJacob: DonoWall emote (inline chat version)
AdminJoshverd: Dancin emote (inline chat version)
AdminJoshverd: Yo emote (inline chat version)
AdminJoshverd: reload the page for new emotes
AdminJoshverd: Cash emote (inline chat version)
AdminJoshverd: Fixing firefox shortly  1fae1 emote (inline chat version)
novice rank iconzeeshianstuff: hi
unranked rank iconJea: 1f354 emote (inline chat version)
AdminJoshverd: PParrot emote (inline chat version)PParrot emote (inline chat version)PParrot emote (inline chat version)PParrot emote (inline chat version)PParrot emote (inline chat version)PParrot emote (inline chat version)

21

0/160

przewodnik po Moviestarplanet

julciagunia avatar

julciagunia

April 28, 2020 at 12:04 AM

Dziękuję za poradnik

SzanelowaPaula avatar

SzanelowaPaula

April 28, 2020 at 12:55 AM

fajne i ciekawe

drzewolaz avatar

drzewolaz

April 28, 2020 at 11:50 AM

na pewno się przyda

Pelakimnen avatar

Pelakimnen

June 3, 2020 at 12:27 AM

Tak szczerze, to NIGDY nie pomyślałam o żadnej swojej kochanej Muwi jako o Gwieździe filmowej i mnie stresuje zawsze, jak Ktoś przedstawia MSP per ,,gra, w której stajesz się gwiazdą filmową", podczas gdy ja tam wiodę spokojne życie emeryta (i to nawet nie emerytowanego aktora) X'''D Oh Jeez, jest może z 6 seków, w których 'zagrałam' przez 4 lata istnienia Konta; nawet się nie fatyguję na castingi

louisa0372 avatar

louisa0372

June 3, 2020 at 12:42 AM

dzieki przyda sie na pewno xdd

Nancy07 avatar

Nancy07

June 3, 2020 at 02:11 AM

fajny artykul

_Kasandra_ avatar

_Kasandra_

June 3, 2020 at 02:16 AM

extra

zimka2oo6 avatar

zimka2oo6

June 3, 2020 at 11:00 AM

Super jest to napisane serio

ninja2015 avatar

ninja2015

June 3, 2020 at 11:52 AM

polecam

misiaczek12 avatar

misiaczek12

June 3, 2020 at 11:55 AM

dlaczego tego nie napisałeś w artykule??

DryMSP1345 avatar

DryMSP1345

June 3, 2020 at 03:34 PM

MSP najlepsza gra nie znam lepszej

kinga_wichrowska avatar

kinga_wichrowska

June 3, 2020 at 04:07 PM

spocziiiii

mlvnn avatar

mlvnn

June 3, 2020 at 05:12 PM

super, dzieki za poradnik ! OS: moj nick na msp to mgt150 :p

akisearu1 avatar

akisearu1

June 3, 2020 at 11:59 PM

o nie muvistarplejnet =___=

Papryka_ avatar

Papryka_

June 4, 2020 at 12:49 AM

Fajny artykuł xd

CieplyFilip avatar

CieplyFilip

June 5, 2020 at 03:25 AM

Ciekawy poradnik, może nie pogrywam w msp ale zawsze mogę nauczyć lepiej grać siostrę. Mega dzięki!

aneta5565 avatar

aneta5565

June 5, 2020 at 11:11 AM

ja gram i wiem jaka ta gra jest superancka

wiktoria_tuszkowska avatar

wiktoria_tuszkowska

June 5, 2020 at 08:33 PM

spoko poradnik

BlackMellisa avatar

BlackMellisa

June 7, 2020 at 11:18 AM

Zapraszam do lektury.
Czy.. chciałeś kiedykolwiek zostać znaną na skalę światową gwiazdą filmową, zarabiać bardzo dużo pieniędzy i być projektantem modowym?
MovieStarPlanet to jest to, czego pragniesz i szukasz.

A teraz to już tak na poważnie. Witam w przewodniku filmów w grze przeglądarkowej MovieStarPlanet.

Jak sama nazwa wskazuje, celem gry jest zostanie filmową gwiazdą. I faktycznie, gra daje nam taką możliwość. Jak tworzyć dobre filmy, co zrobić by zdobyły popularność toto o czym wypowiem się w tym artykule. Miłego czytania
Po pierwsze: Dobrze obmyśl fabułę. Pomyśl o tym, o czym twój film powinien być, czy możesz to zrealizować (Czy będzie Ciebie stać na dobrą muzykę?) (A na tła?) (Animacje też się chyba przydzadzą?)
Po drugie: Wykreuj dobre postacie. Postaraj się by każdy ich dialog był z sensem, jak najbardziej realistyczny i interesujący.
Co można nazwać dobrą postacią? Na pewno nie postacie ''idealne na siłę''. Przykład takiej postaci: Wszystko umie, ma jakieś magiczne moce, każda inna postać się w niej podkochuje. To napewno nie jest materiał na dobrą postać, prawda?

Czego unikać: Tak zwanych ''clickbaitowych tytułów''. Nie, nie nazywaj filmu ''Hasło do konta Juny13''. To by mogło przyciągnąć użytkowników do oglądania, ale dzięki temu możesz zdobyć złą reputację w grze.

Czego unikać: Braku oryginalności: Na przykład kolejna seria filmów o zakochanej nastolatce. To już było 1000 razy, i nikomu się nie będzie chciało oglądać tego po raz 1001

Co się przydaje: Reklamowanie się. Tak. dobrze przeczytaliście. Reklama jest trochę kontrowersyjna, ale skuteczna, Jak opisałam wyżej, napisz prawdę na temat swojego filmu, nie clickbaituj i nie kłam. Uważaj, nie którzy użytkownicy blokują za reklamowanie się u nich

Co się przyjdaje: Znane Moviestar w filmach. To trochę ciężkie, bo nie każda ''sława'' przyjmuje zaproszenia do znajomych, ale w końcu na pewno któraś sławniejsza moviestar się zlituje i przyjmie twoje zaproszenie.

Co się przydaje: Tła, animacje, dekoracje, muzyka. Tła to PODSTAWA. Bez nich nie odegrasz sensownego scenariusza, nie zajdziesz za daleko w fabule. Muzyka. Podstawowa muzyka jest w porządku, ale oczywiste jest to, że ta kupna jest lepsza. Jest w niej lepszy wybór, lepiej brzmi.
Dekoracje: Opcjonalnie, ale często mogą się przydać. Animacje: Sprawiają, że film jest bardziej estetyczny. W sumie opcjonalne, ale:
Z samymi podstawowymi animacjami wykonasz tylko ''podstawowe sceny'' (siedzenie, spanie, kopanie, leżenie etc.)

Podsumowanie: Żeby tworzyć dobre filmy potrzebujesz: Dobrą fabułę, realistyczne i dobrze wykreowane postacie, tła muzykę i animacje.

To już jest koniec tego poradnika. Piszcie w komentarzach co myślicie :)

tomix111111 avatar

tomix111111

June 7, 2020 at 01:08 PM

pisze na xpa....

kubus12010 avatar

kubus12010

June 7, 2020 at 01:16 PM

msp najlepsze

bxf4 avatar

bxf4

June 7, 2020 at 06:25 PM

MSP 2 lepsze!

to powinien być artykuł, a nie coś na forum.
CHYBA ŻE TO PLAGIAT!!!
lubię se pisać!!

x2nadiax22222 avatar

x2nadiax22222

June 7, 2020 at 07:01 PM

bardzo faje :)

Haczyk20 avatar

Haczyk20

June 7, 2020 at 07:43 PM

Przydatne bardzo

Szymdowski avatar

Szymdowski