Ja jestem dziewczyną i codziennie gram 24 H
72% graczy to dziewczyny i kobiety
55, 'd-flex': true}" style="font-size: 12px; position: absolute; top: 7.5px; left: 150px; color: rgb(255, 255, 255); font-weight: 700; flex-direction: row; text-transform: uppercase; align-items: center; opacity: 0.5; transform: translate(-50%, -50%); transition: none 0s ease 0s !important; animation: 0s ease 0s 1 normal none running none !important;">POZIOM 2 | 44%
coraz więcej świat się rozwija
niewiem nie mam koleżanki a co dopiero dziewczyny a misty to bot
sporo bo dużo znam i gram z nimi co najmniej 12 znam co gra
Ja jestem Kobietom i dużo gram jak mam czas
Mało ale są grupy kobiet które grają w kilka osób
dużooo, WSZYTKIE kobiety jakie znam, a znam ich masę, grają w gry, z tego co wiem to około 60 procent kobiet gra w gry, także ciekawie (pisze wiecej żeby dostać wiecej expirence by moc wymienic nagrode sorry za spam:))
dużooo, WSZYTKIE kobiety jakie znam, a znam ich masę, grają w gry, z tego co wiem to około 60 procent kobiet gra w gry, także ciekawie (pisze wiecej żeby dostać wiecej expirence by moc wymienic nagrode sorry za spam:))
15 lutego 2021 08:52 324
15 lutego 2021 08:52 324