Witam , nazywam się Mati mój nick w tej gierce to :Santix24
Posiadam kanał na youtube.
Gram w Lol'a od tygodnia i gra mnie fascynuje chciałbym nazbierać na tym portalu 2200 punktów i zdobyć 750 RP (wirtualnej waluty gry) Mój znajomy wypłacił psc o wartości 30 zł więc mam zaufanie do tej apki.
Mam nadzieję że napiszesz komentarz.
Dzieki za przeczytanie
Ciekawe Ciekawe, jaką masz range? Może byśmy pograli? ;v
Czemu temat league of legends 2 w grupie od-użytkowników a nie w league-of-legends
Ja tutaj tylko pisze dla levela
Nadzieja powoli zanika xD
tekst w teorii literatury – wypowiedź stanowiąca zamkniętą całość z punktu widzenia treści, często utrwalona graficznie.
tekst w tekstologii – utrwalony (najczęściej w postaci pisemnej) ciąg znaków językowych, przyjmowany jako niezmienny i niemogący podlegać przemianom w procesie komunikacji językowej.
tekst w semiotyce – każdy wytwór kultury (tekst kultury) stanowiący całość uporządkowaną według określonych reguł, np. dzieło sztuki, ubiór, zachowanie realizujące jakiś utrwalony wzorzec kulturowy.
tekst w językoznawstwie strukturalistycznym – przedmiot konkretny służący do przekazywania informacji na bazie rozumianego abstrakcyjnie języka; także fizyczny wytwór sytuacji komunikacyjnej.
tekst w muzyce – słowa utworu muzycznego, np. piosenki lub arii.
tekst spójny – koherentna (np. pod względem semantycznym lub formalnym) struktura języka naturalnego.
Zobacz też
tekst prawny
tekst jednolity
tekst jawny
tekst poboczny dramatu
tekst kanoniczny
tekst autentyczny
tekst krytyczny
tekstologia
tekstowy typ danych
Kategoria: Strony ujednoznaczniające
Menu nawigacyjne
Nie jesteś zalogowanyDyskusjaEdycjeUtwórz kontoZaloguj sięArtykułDyskusjaCzytajEdytujEdytuj kod źródłowyHistoria i autorzySzukaj
Przeszukaj Wikipedię
Strona główna
Losuj artykuł
Kategorie artykułów
Najlepsze artykuły
Częste pytania (FAQ)
Dla czytelników
O Wikipedii
Zgłoś błąd
Kontakt
Wspomóż Wikipedię
Dla wikipedystów
Pierwsze kroki
Portal wikipedystów
Ogłoszenia
Zasady
Pomoc
Ostatnie zmiany
Narzędzia
Linkujące
Zmiany w linkowanych
Prześlij plik
Strony specjalne
Link do tej wersji
Informacje o tej stronie
Element Wikidanych
Cytowanie tego artykułu
Drukuj lub eksportuj
Utwórz książkę
Pobierz jako PDF
Wersja do druku
W innych językach
Deutsch
English
فارسی
한국어
မြန်မာဘာသာ
Русский
Simple English
Svenska
Tagalog
Українська
Edytuj linki
Tę stronę ostatnio edytowano 27 mar 2020, 11:29.
Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych o
tekst prawny
tekst jednolity
tekst jawny
tekst poboczny dramatu
tekst kanoniczny
tekst autentyczny
tekst krytyczny
tekstologia
tekstowy typ danych
tekst w teorii literatury – wypowiedź stanowiąca zamkniętą całość z punktu widzenia treści, często utrwalona graficznie.
tekst w tekstologii – utrwalony (najczęściej w postaci pisemnej) ciąg znaków językowych, przyjmowany jako niezmienny i niemogący podlegać przemianom w procesie komunikacji językowej.
tekst w semiotyce – każdy wytwór kultury (tekst kultury) stanowiący całość uporządkowaną według określonych reguł, np. dzieło sztuki, ubiór, zachowanie realizujące jakiś utrwalony wzorzec kulturowy.
tekst w językoznawstwie strukturalistycznym – przedmiot konkretny służący do przekazywania informacji na bazie rozumianego abstrakcyjnie języka; także fizyczny wytwór sytuacji komunikacyjnej.
tekst w muzyce – słowa utworu muzycznego, np. piosenki lub arii.
tekst spójny – koherentna (np. pod względem semantycznym lub formalnym) struktura języka naturalnego.
Zobacz też
tekst prawny
zna ktoś dobry bezpłatny program do robienia screenow na pc? Ż góry dzięki za odpowiedź.
zgadzam sie ta gra jest bardzo fajan i dobrze robiona :D
jak chcesz to może zagramy
platyna 2 :DDDDDDDDDDDDDD