puchar Davisa na ścianę z Legii Warszawa mazowieckie Śródmieście centrum medyczne logo grupy global moderator działu sprzedaży w drodze powrotnej w brawl stars bo ja mam wszystkie postacie z innych krajów sorki pisałem to co było w słowach na górze
Ja w moim otoczeniu spotykam się najczęściej z grami typu: CS:GO, League of Legends, Overwatch, Minecraft.
polac y grajom w cs go fortnite minecraft euro track roblox i jeszcze coś ale nie chce mi sie wymieniać xDDDD
Polacy grają w 3/4 gier ze steam
nwm ale osobiście lubię grać w gry fabularne na konsoli ps4
polacy grają w takie jak:
polacy grają w takie gry jak: .
Fifa 98 dziękuje dowidzenia
abcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabc
abcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabc
ja gram w hearts of iron IV najlepsza strategia według mnie (tak jak gry paradoxu)
równiez pogrywam w fortnite ale ze znajomymi :)
szanuje graczy wszystkich bo gry mają łączyć a nie dzielić
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooł\
nie ja nie będe twgo cztał !!!!!!!!
Ja jestem fanem gier piłkarskich przez przeglądarkę. Obecnie gram w footballtop.
Kiedyś próbowałem gier RPG ale mnie nie wciągają. Na kompie za to fifa.
ja osobiście gram w Minecraft
1. Roblox
2. Minecraft
3. x d d
To nikt już nie gra w "Hirołsy"? Ja mam HOMM VI i jak większość imprezy już padnie, to zazwyczaj ze znajomymi gramy właśnie w to, albo w Cywilizację 5... Wszystkie inne gry to raczej jak już raz przejdę, to do nich nie wracam...