Dla mnie wydaje sie za op
Przesadzona postać tak jak naprzykład zoe. Zabaczy sie dopiero po jakimś czasie jak sie będzie sprawdzać w rozgrywce.
Tak jak każda nowa postać będzie nerfiona po tygodniu :D
Dość ciekawa, sama miałam kiedyś podobny pomysł na postać xd Zapewne ludzie nie będą umieli wykorzystać odpowiednio jej skilli, więc gdy wyjdzie będzie pajacerka
Oj nie chcę jest spotkać na One For All. Ult wgl przesadzony mi się wydaje (i jeszcze mozna go używac podczas Zhonyi no for the fucin sake):worried:
Super postać, dużo popisu do ogrania przeciwnika, ale ten ult wydaje się być ciutke za mocny, nie dość że stunuje to jeszcze można z nim biegać i bije duży dmg, poprostu lepsza wersja ulta amumu.
taki nowy rak z zoe i yasuo
Testowałem na PBE, ale raczej będzie jeszcze nerfiona, bo była zbyt mocna. Raczej na początku będzie boom jak na Zoe i później wszystkim przejdzie.
Będzie nie zbalansowany na początku.
Jeżeli jej nie osłabią to będzie silna ale do się ją ograć jeżeli umiesz grać.
Zależy bo dla wielu jest przekokoszona mnie chyba będzię *******ć najbardziej jej pasywka bo np.: gram ezrealem i *** na minimapie jest support albo adc ( bo gram na midzie ezrealem) i puszczam ulta a tak naprawdę to ta suczka neeko. Jej ult jest także pierdolnięty bo w late game będzie robił rozpierdol bo nie da się go przerwać no chyba, że ją zabijesz a nawet jeżeli tak jest to po prostu używasz zhonyi. Jej ult jest jedynie zlepkiem ulta Amumu z Nunu tylko że nie da się przerwać ale myślę, że o Neeko wszyscy zapomną po 2 miesiącach i wrócą do Yasuo, Zeda lub Kataru ;/
coś czuję że będzie irytować jak zoe niestety
spoko ale troche za op fajne jest to że się zmienia w inne postacie
Jak narazie zdecydowanie OP. Świetna jg ze swoim clearem, potencjałem do gankowania przez pasywkę itp. Czekam na potężnego nerfa po którym każdy przestanie nią grać
Kozak postać fajna jeśli team ogarnia o co chodzi xD
będzie ciężko na nią grać :/
mało kto ją ogarnia ale nie wydaje się ciężka do dobrej gry. Napewno jest inna od innych postaci w lolu.
Jest dość mocna nerf będzie na 100%