Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
yciu nie widziałem tak spartaczonej na odwal strony osoby odpowiedzialnej za klucze randomowe losowe. Wiem że kupuje się najtańsze w promocji ale litości po uzyskaniu poziomu 3 wszystkie klucze dopiero były kupowane. i Człowieku odpowiedzialny za losowe klucze nie wysyłaj wszystkich takich samych do jednej osoby.\ To nie są losowe klucze To wysłane bezmyślnie te same do tej samej gry. Żadne losowanie randomowych kluczy nie da takiego efektu że dostaniesz to samo hurtem. Raz dwa trzy razy ok ale więcej???? Wprowadźcie system który eliminuje automatycznie wysyłanie klucza który był już wysłany przy każdym kluczu jest nazwa łatwo zrobić taki program który z lenistwa zrobi to za Ciebie. Moje wrażenia. Pierwsze klucze!!! i to te same. To nie są klucze losowe tylko wklejone hurtem