doors pet simulator x murder mystery 2
pet simulator x, murder mystery lub speed draw
doors, pet simulator x i brookhaven rp
polecam pet simulator X i mm2
Jeżeli ktoś lubi s i klimaty wojska to może zagrać w gre ,,Deathline,, gra bardzo realistyczna i z wieloma dodatkami. Naprawde polecam. Ale jeżeli ktoś lubi RP to fajną grą jest też ,bgs albo psx Fajne gry.
pozdrwia,
polecam „doors ale tańsze i krótsze"
polecam doors albo murder mystery 2
bee swarm simulator albo bloxburg
polecam parkour oraz jailbreak
kocham amazon box, find the marker, adopt me , doors i pet Simulator x.
bardzo fajne są gry typu: doors, jailbreak, phantom forces, murder mystery 2, big paintball lub pet simulator x
Ja osobiście polecam:
- Bed Wars Roblox
- Booga Booga
- Mad City
- Doors
- PLS DONATE (można zarobić robuxy)
flicker i natural disasters survival :D
Aktualnie kusi mnie aby znowu w coś pograć, choć nie wiem czy czasu starczy, z wymienionych tutaj mogę z czystym sumieniem polecić między innymi Murder Mystery 2. choć oczywiście zależy to od naszych preferencji.
Ja np ostatnio w roblox zajarałem się grą "ROANOKE". Fajna gra dla osób które lubią jeździć po mapie i ją odkrywać. Codziennie po ukończeniu zadań z poprzedniego dnia pojawiają się nowe zadania i można też wykonywać zadania tygodniowe które odnawiają się raz na tydzień. I za wykonanie zadania dostaje się za nie przypisaną ilość pieniędzy za które można w grze kupować sobie coraz droższe lub coraz lepsze auta bo jak się dzisiaj przekonałem nie każde drogie auto jest szybkie. Oprucz wykonywania misji zarabiać pieniądze można też okradając sklepy i stacje benzynowe jako przestępca lub poprostu jeździć po mapie i za każdy kilometr dostaje się określoną ilość pieniędzy zazwyczaj od 200 dolarów w zwysz. Ja aktualnie w tej grze mam kupione dwa auta Audi R8 i Dodga Chellengera oraz mam odebrane 3 darmowe auta które są dostępne dla każdego.
bunqer mode jest to taki jakby symulator 60 seconds i w nim zbieramy itemy z domu przed wybuchem bomby i musimy bronić swoją baze przed potworami
moje to gasha online i murder mystery 2
Arsenal / Counter Blox / Randomizer
pet simulator i jeall break jest super