Proponowałbym, aby zrobić lepszy system artykułów podobny do tego na stronie **********
Chodzi mi konkretniej o te rangi, które można otrzymać za pisanie artykułów. Przykładowo osoba, która miałaby na koncie 10 artykułów mogłaby zdobyć rangę i dzięki niej zarabiać 300 KD za artykuł, a nie 250 KD.
Albo jeśli nie wyższe nagrody to po prostu żeby można było dodawać więcej artykułów na raz
Albo jeśli nie wyższe nagrody to po prostu żeby można było dodawać więcej artykułów na raz
pamietam ze kiedys za artykuł dostawałem 500kd a niektórzy potrafili nawet koło 800 a teraz zmalało do tylko 250?
pamietam ze kiedys za artykuł dostawałem 500kd a niektórzy potrafili nawet koło 800 a teraz zmalało do tylko 250?
jesli tak to tak srednio troche
Dostałeś za ostatni artykuł kryształy mogę się zapytć ile mniej wiecej bo ja właśnie tak jak wczesniej mówiłem dostałem 500- 600 a nie były to wysokiej jakosci teksty teraz na pewno się poprawiłem jesli chodzi o składnię i pisanie oraz temat też jest duzo lepszy. Myślałem więc że dostanę więcej a teraz nie wiem czekam na akceptację ale jesli będzie to 200- 300 to tak średnio troszkę
Teraz za te artykuły, które piszę o War Thunder dostaję 750 za jeden artykuł. Jestem zadowolony,