Bardzo polecam mini gry tym bardziej na roblox epic minigame można się odstresowaci i grać z przyjaciułmi i rywalizowaci o zwycięstwo polecam wsystki epic minigame roblox
mało pkt ;// mało opłacalne.
roblox jest fajny grajcie polecam
grajcie roblox wytłumacze roblox to gra ktura może być najlepsza w swiecie gra ktura jest możan zrobić konto i masz roblox zrup avatar i graj gry jesli niewiecie coto robux to wyjasnie robux to waluta roblox możesz kupić lup możesz zrobić gre gmepass albo koszulki tylko tszeba mieć roblox premium a jak ktoś bedzie mjal premium i zagra w waszom gre to w roblox dostaniecie robuxy za robuxy możan kupić gamepassy zrobic grupe w roblox dostanie sie czapke buldermana i nawet jak bedziec 100 tysiecy folewersów to nawet sam roblox wam da nagrode no jesli pomogłem to daj lamke w gure i zagraj w roblox ja jusz sie żegnam cześć miłego dnia wm wszystkim aj jak kupisz premium i wejdesz w gre to wdedy pedziesz mjal pod swoim nickiem napis p ok nara
wole roblox bo jest fajne i jest fajne no
Wie ktoś może jak otrzymać nagrody za wykonanie zlecenia?
roblox jest fajnom grom polecam
Ja bym chciał bo jak sie nudzi to czasem fajnie ponabijac sobie chociaż leepsze chyba już reklamy do nabijania XD
Ano... JD zgadzam się w pełnbi z czaęścią z waszych stwierdzeń
Tak ja bym chciał lecz trudno sie robi kamienie dusz
Hej dasz mi like pod moimi filmikami
meh malo pkt wiec tak średnio
Polecam bardziej Strefę TV