SuplexCity
SuplexCity
Gem1,372
SuplexCity
SuplexCity
Gem3,920
gyuchlyubeatz
gyuchlyubeatz
Gem28
Jacob
Jacob
Gem731
Cases.gg
Cases.gg
Gem33,600
D I T
D I T
Gem12
Jacob
Jacob
Gem2,940
Vlad Mak
Vlad Mak
Gem8
szopikkinga
szopikkinga
Gem490
szopikkinga
szopikkinga
Gem210
SuplexCity
SuplexCity
Gem177
the future
the future
Gem28,000
the future
the future
Gem18
alanwitonski321
alanwitonski321
Gem36
Oskar Puda
Oskar Puda
Gem21
Oskar Puda
Oskar Puda
Gem10
szopikkinga
szopikkinga
Gem114
D I T
D I T
Gem8
Will Jordan
Will Jordan
Gem2,800
Will Jordan
Will Jordan
Gem1,400
AdminJoshverd: Usually 30 days, but sometimes up to 60 days
unranked rank icontmercadoportell.mtp: Or is it independent from time?
unranked rank icontmercadoportell.mtp: Is there a time limit on the rewards for the games?
novice rank iconthe future: possible to approuve my withdraw pls
novice rank iconthe future: can you tell me the eraning of the 2nd place ?
unranked rank iconYassin Ragy Hafez: k thx
AdminJoshverd: Not available rn,  but we're working to get those added
unranked rank iconYassin Ragy Hafez: is steam gift cards availble or out of stock
AdminJoshverd: Like, look at the activity feed. Someone just redeemed $33.60 to cases.gg
AdminJoshverd: I'm just a mod but we've paid out a bunch of redemptions to people already
unranked rank iconYassin Ragy Hafez: what did u claim before
AdminJoshverd:  Vibin emote (inline chat version) 
AdminJoshverd: yes
unranked rank iconYassin Ragy Hafez: is this legit
unranked rank iconDianauwu123: thank you!
AdminSwirfty: Yes, PayPal is available in most locations 
unranked rank iconDianauwu123: Is PayPal reward available for all countries?
AdminJoshverd:  Meowdy emote (inline chat version) 
unranked rank iconFlex Codex: anyone onlinee
unranked rank iconFlex Codex: hi
unranked rank iconБогдан Боб: hii
unranked rank iconIris sofia Gonzalez: Hi?????
unranked rank iconIris sofia Gonzalez: Hi
novice rank iconthe future: with proof ?
novice rank iconthe future: hey possible to release my point ?
unranked rank iconBober40: nawet moje 1$ co czekałem od wypłaty
unranked rank iconBober40: co była tamto wszystko przepadło
unranked rank iconBober40: inny  własciciel
unranked rank iconBober40: nowa strona nowe konta
unranked rank iconGabriel Orlowski: i had a old account
Sign in to start chatting

23

0/160

Minecraft Serwery 1.18

UserOfDatas avatar

UserOfDatas

April 8, 2022 at 11:44 PM

Witam z tej strony Biały tygrys a dzisiaj, przedstawię wam najlepsze serwery Minecraft Java Edition (wersja 1.18) zaczynamy :D

(Jak nie chce ci się czytać tego artykułu to i tak go zatwierdź ;) dwie godziny go pisałem! I miłego czytania! )

1.Crystalmc.mine.game

Wiem że końcówka nie brzmi zachęcająco, ale to tylko pozory, jest to serwer survival z wieloma pięknymi warpami, item shopem, a nawet działkami. Spawn jest piękny i można na nim znaleźć sklep z amuletami, które dają różne efekty. Ktoś powie "ale to bez sensu jak masz potki" no niby tak, ale amulety dają te efekty na o wielllllllllle dłużej. Jest tu wiele warpów (np. enchant, pvp, AFK i inne). Na warp PVP możesz (jak sama nazwa wskazuje) walczyć z innymi graczami, natomiast na AFK są tak zwane "AFK-arki" dzięki którym możemy AFK-ować. Natomiast działki to po prostu... działki jednak, żeby takową sobie stworzyć trzeba wpisać /stworz, wtedy pojawi się okienko, w którym jest przepis jak takową działkę sobie zrobić. Jeżeli jeszcze na nim nie byłeś to, wbijaj! tu masz losowy film z serwera:

2.NSSV.pl

Mogę powiedzieć coś więcej niż "klasyka, klasyki"? Chyba nie, na pewno każdy zna ten serwer, ale jeżeli ktoś jednak nie zna tego serwera (JAKIM CUDEM!?) to o nim opowiem. Jest to chyba najpopularniejszy serwer w Polsce, jaki można znaleźć, jest tam mnóstwo trybów np. survival, bedwars, pvp, guns, pvpchest i wiele, wiele więcej. Jeżeli jeszcze nigdy na nim nie byłeś to, wbijaja! A tutaj masz losowy film nssv:

3.Pixelplay.pl

Pixelplay również jest serwerem survival z warpami, nie chcę się tu zbytnio rozpisywać, bo ten serwer jest dosyć podobny do Crystalmc.mine.game, i został otworzony przez słynnego yoututbera "Ogryzek Minecraft", Tak więc serwer ma bardzo... ciekawe warpy np. lotnisko czy ulica, jest to świetny serwer, jeżeli jeszcze na nim nie byłeś to, wbijaj! Tu masz losowy film z serwera:

Dziękuję za przeczytanie tego artykułu i mam nadzieję że się spodobał, nie zapomnij dać dobrej oceny! :D Do widzenia państwu!
i życzę miłego dnia!

bomba17 avatar

bomba17

April 9, 2022 at 09:40 PM

fajnie

M1shz avatar

M1shz

April 9, 2022 at 09:48 PM

Lubie grac w gry pl

K3ondziuX avatar

K3ondziuX

April 10, 2022 at 12:40 AM

myślę że będzie git