roblox to gra na komputer i telefon
jfwenjnwojgnwjngrjrengrwh
ja lubie grać w roblox to jest najlepsza gra
ej! to jest fajne! polecam serdecznie
Roblox to platforma nie gra internetowa ;D
to tak gra co sie ma wiele trybuw gry
roblox jest ok (minecraft lepszy)
roblox to git gra o co ci chodzi ?
roblox to superowe gra dzieciństwa i nie tylko
Moim zdaniem roblox jest kozak, ponieważ jest grą w której jest dużo innych gier XD.
plagiat skopiowane wszystko
Roblox – edukacyjna gra internetowa (określana też jako prosta platforma do tworzenia gier) wydana w 2006 roku przez amerykańskie studio Roblox Corporation. Uczestnicy gry samodzielnie kształtują rozgrywkę poprzez tworzenie przedmiotów, miejsc akcji itp. Jest tam dużo ,,podróbek" za darmo np minecraft mam tam konto i uważam że to bardzoo fajna gra :grinning:. Przepraszam za orto
yy czsam nudne ale roblox jest git
Roblox nie jest klasyczną „grą”, którą instalujesz na twardym dysku. Jest to darmowa platforma do tworzenia własnych gier, tzw. „piaskownica” dzięki której gracze mogą w kreatywny sposób organizować własne zasady rozgrywki i dzielić się swoim dziełem z innymi użytkownikami. Ze względu na wieloosobową rozgrywkę, Roblox stał się także wirtualną platformą społecznościową, w której młodzież może się spotykać i wspólnie brać udział w wybranej przez siebie grze.
Właśnie poprzez taką elastyczność i otwartość rozgrywki potencjał tkwiący w Robloxie wydaje się praktycznie nieskończony, ponieważ to uczestnicy zabawy definiują styl, zasady i wygląd rozgrywki. Co ważne, Roblox pozwala każdemu graczowi na personalizację swojego avatara, czyli postaci, którą porusza się w grze.
roblox jest lepszą wersją minecraft