Ok, zacznijmy od powodu wyświetlania się całego tego powiadomienia, gdy chcemy wykonać zadanie - ,,Nie otrzymaliśmy jeszcze informacji o twojej rejestracji. Musisz założyć nowe konto w grze przez naszą stronę."
Problem wyświetla się tylko tym, którzy wykonali już zadania w World of Tanks, nieprawdaż? To dlatego, że te dwie gry - World of Tanks i World of Warships używają tego samego serwisu - Wargaming.net.
Każdy użytkownik internetu chyba wie, że na jeden e-mail nie można założyć dwóch kont. Odnosi się to także do Wargaming.netu - jeżeli ktoś zarejestrował się podczas robienia zadań w World of Tanks nie może założyć drugiego konta na tym samym e-mailu.
Tutaj właśnie pytam administratorów GAMEHAG - da się to jakoś poprawić i rozwiązać ten problem, może rejestrację sprawdzać ręcznie?
Zrobiłem 3 nowe konta dla Statków, 3 nowe e-maile, w ciągu dalszym nie zalicza mi zadania, coś tu ewidentnie jest zepsute.
Oczywiście, że jest zepsute, to wyglada tak jakby nie bylo odnosnika polecenia w linku...
Dla mnie wygląda to na przekręt. Mi na przykład nie działa ta cała rejestracja ani w jednej ani w drugiej grze, po za tym nie dawno założyłem konto na tej stronie i nie zaciekawię się zapowiada....
[...]Mini gry nie działają 3 dni, tutaj mam jakieś problemy z tymi grami i tak dalej... Po za tym za gry są, że tak powiem pojedyncze wynagrodzenie, których nie da się wykonać 2 razy z rzędu...
Ja założyłem drugie konto i zadziałało. Mi to wygląda na jakieś techniczne problemy. Co do minigier to rzeczywiście szkoda, zawsze to dodatkowe punkty. Mam nadzieję, że jeszcze je przywrócą.
Gamehag ciągle ma lakieś problemy....w końcu to jeszce młoda beta
Też tak miałem, ale gdy minęło 2 dni to normalnie zaczęło działać :D
mi też nie działa. Najpierw spróbowałem użyć konta z World of Tanks ale nie działało, później tworzyłem nowe emaile i sie rejestrowałem przez strone, ale przy każdej okazji jak chciałem wpisac nick
pisało że konto nie istnieje, nawet jak zalogowałem sie tym kontem w grze.
Też mam ten problem stworzyłem 2 konta dla WOrld of Warships i nadal pokazuje że nie założyłem przez te strone
W zleceniach mi nie zalicza punktów jeśli chodzi o większe stawki punktowe w sensie 16 lvl w lord mobile i nicta stronka wygląda na kicz większość nie zalicza nie dostaje punktów za zlecenia, pisałem w kontaktach mówią że zlecenia ich nie dotyczą, że trzeba czekać 24 h może zaliczą a jak nie to od nowa trzeba grać
Mnie przekierowano na stronę, na której musiałem w celu udowodnienia swojej racji o tym, że nie doliczono mi punktów, które mi się należą, wysłać im screeny z gier, po czym nic nie zrobiono. Ta strona to pic na wode jeśli chodzi o zlecenia, szkoda ich ruszać
Mi tak z 70% zadań nie zalicza ale support zawsze mi je zalicza kiedy grzecznie piszę i wysyłam screeny tego że wykonałem zadania lol
Ta gra mi nieddiała zrobilam 3konta i nadal nic się nie dzieje . Muslę że to sciema .
Robie zadania czas tracę i czekam aż mi zaliczy a nie zalicz i pisze że nie zajerestrowałem nowego kąta a pierwszy raz gram w ta grę!
ja też tak miałem, ale polecam wyjsc i wejsc jeszcze raz w ten przycisk "Zagra teraz". Mi poszło
ja mam problem wchodze do Forge of Empires i nie zalicza mi zadania a mam je dobrze co zrobić???
i na tej grze pare razy około2
dzienki za wszystko ziomus