nie mam zdania bo jeszcze nie grałam ale może kiedyś zagram
filipek_turkowski
December 30, 2021 at 11:33 PM
ook fajna jest polecam
mitvexz
December 31, 2021 at 01:28 AM
idk nie grałam ale słyszałam że taka średnia
LittleLazyBun
January 17, 2022 at 03:25 AM
Grałam przez jakiś czas, ale bardziej dlatego, że znalazłam fajną grupę, która sprawiła, że chciałam zarabiać dla nich punkty. Trochę szybko potrafi się znudzić
Igplik
January 24, 2022 at 04:09 PM
najlepsza gra trzeba sie nameczyc ale super sie walczy i uwielbiam postacie są urocze i mega fajne i super i robią akadamie np poziomu 2 potwor jest trudny ale daje radenajlepsza gra trzeba sie nameczyc ale super sie walczy i uwielbiam postacie są urocze i mega fajne i super i robią akadamie np poziomu 2 potwor jest trudny ale daje radenajlepsza gra trzeba sie nameczyc ale super sie walczy i uwielbiam postacie są urocze i mega fajne i super i robią akadamie np poziomu 2 potwor jest trudny ale daje radenajlepsza gra trzeba sie nameczyc ale super sie walczy i uwielbiam postacie są urocze i mega fajne i super i robią akadamie np poziomu 2 potwor jest trudny ale daje radenajlepsza gra trzeba sie nameczyc ale super sie walczy i uwielbiam postacie są urocze i mega fajne i super i robią akadamie np poziomu 2 potwor jest trudny ale daje radenajlepsza gra trzeba sie nameczyc ale super sie walczy i uwielbiam postacie są urocze i mega fajne i super i robią akadamie np poziomu 2 potwor jest trudny ale daje radenajlepsza gra trzeba sie nameczyc ale super sie walczy i uwielbiam postacie są urocze i mega fajne i super i robią akadamie np poziomu 2 potwor jest trudny ale daje radenajlepsza gra trzeba sie nameczyc ale super sie walczy i uwielbiam postacie są urocze i mega fajne i super i robią akadamie np poziomu 2 potwor jest trudny ale daje radenajlepsza gra trzeba sie nameczyc ale super sie walczy i uwielbiam postacie są urocze i mega fajne i super i robią akadamie np poziomu 2 potwor jest trudny ale daje radenajlepsza gra trzeba sie nameczyc ale super sie walczy i uwielbiam postacie są urocze i mega fajne i super i robią akadamie np poziomu 2 potwor jest trudny ale daje rade
RollesDelia
January 22, 2023 at 04:09 PM
grałam i szybko się mi znudziła
pierog_polski
February 18, 2023 at 05:50 PM
ujdzie, znaczy grałam i po kilku dniach się nudzi
co sądzicie o tej grze?? no proste ze dla expa - Harry Potter: Puzzles & Spells Forum on Gamehag