Eeeee no powiedzialbym ze tak se mi siedzi
Eeeee no powiedzialbym ze tak se mi siedzi
naprawdę ktoś gra w to gówno
a taka sobie nie gralem jeszcze
nie mam zdania bo jeszcze nie grałam ale może kiedyś zagram
idk nie grałam ale słyszałam że taka średnia
Grałam przez jakiś czas, ale bardziej dlatego, że znalazłam fajną grupę, która sprawiła, że chciałam zarabiać dla nich punkty. Trochę szybko potrafi się znudzić
najlepsza gra trzeba sie nameczyc ale super sie walczy i uwielbiam postacie są urocze i mega fajne i super i robią akadamie np poziomu 2 potwor jest trudny ale daje radenajlepsza gra trzeba sie nameczyc ale super sie walczy i uwielbiam postacie są urocze i mega fajne i super i robią akadamie np poziomu 2 potwor jest trudny ale daje radenajlepsza gra trzeba sie nameczyc ale super sie walczy i uwielbiam postacie są urocze i mega fajne i super i robią akadamie np poziomu 2 potwor jest trudny ale daje radenajlepsza gra trzeba sie nameczyc ale super sie walczy i uwielbiam postacie są urocze i mega fajne i super i robią akadamie np poziomu 2 potwor jest trudny ale daje radenajlepsza gra trzeba sie nameczyc ale super sie walczy i uwielbiam postacie są urocze i mega fajne i super i robią akadamie np poziomu 2 potwor jest trudny ale daje radenajlepsza gra trzeba sie nameczyc ale super sie walczy i uwielbiam postacie są urocze i mega fajne i super i robią akadamie np poziomu 2 potwor jest trudny ale daje radenajlepsza gra trzeba sie nameczyc ale super sie walczy i uwielbiam postacie są urocze i mega fajne i super i robią akadamie np poziomu 2 potwor jest trudny ale daje radenajlepsza gra trzeba sie nameczyc ale super sie walczy i uwielbiam postacie są urocze i mega fajne i super i robią akadamie np poziomu 2 potwor jest trudny ale daje radenajlepsza gra trzeba sie nameczyc ale super sie walczy i uwielbiam postacie są urocze i mega fajne i super i robią akadamie np poziomu 2 potwor jest trudny ale daje radenajlepsza gra trzeba sie nameczyc ale super sie walczy i uwielbiam postacie są urocze i mega fajne i super i robią akadamie np poziomu 2 potwor jest trudny ale daje rade
grałam i szybko się mi znudziła
ujdzie, znaczy grałam i po kilku dniach się nudzi